Нова твДжон Хендерсън е на 106, а съпругата му Шарлот

...
Нова твДжон Хендерсън е на 106, а съпругата му Шарлот
Коментари Харесай

Най-старата двойка в света е на обща възраст 211 години

Нова тв

Джон Хендерсън е на 106, а брачната половинка му Шарлот е на 105 години

С обща възраст от 211 години, съпрузи от Остин, Тексас, са обявени за най-старата жива двойка в света от книгата за върховете на Гинес, написа БГНЕС. Джон Хендерсън е на 106, а брачната половинка му Шарлот е на 105 години.

Хендерсънови имат любовна история, която безусловно е издържала на тестването на времето. На 15 декември те ще честват 80 години брак.

Двамата се срещат в Тексаския университет през 1934 година Шарлот учи за преподавател, до момента в който Джон е бранител във футболния тим.

Двамата се женят през 1939 година по време на Голямата меланхолия и харчат единствено 7 $ за хотелска стая по време на медения си месец.

Всъщност Джон е и най-възрастният жив някогашен футболист. За последните 84 години той има традиция да посещава най-малко по един футболен мач всяка година.

И двамата към момента са доста здрави, а Джон прави извършения всеки ден. Преди 10 години двамата се реалокират в „ Лонгорн Вилидж “ – общественост за остарели хора, обвързвана с ученици на университета в Тексас.

На въпрос каква е тайната на дългия живот и щастливия брак, Джон дава отговор: „ Живейте живот в сдържаност и бъдете сърдечни към своята половинка “. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР