Нова тв Андрей обичаше България и щеше да се реализира тук.

...
Нова тв
Андрей обичаше България и щеше да се реализира тук.
Коментари Харесай

Приятели на убития от Полфрийман: Сигурно се обръща в гроба

 Нова тв Андрей обичаше България и щеше да се осъществя тук. Иронията е, че той учеше право и щеше да е добър. Според мен той се обръща в гроба. Това сподели пред Нова тв Крум Лозев, съученик на убития Андрей Монов. Той е мощно сюрпризиран от решението за стартирането предварително на причинителя на закононарушението Джок Полфрийман.

" За страдание е истина, а скандалните неща са естествени за България. Полфрийман излежа малко под 11 години в пандиза ", добави Димитър Кръстев, другар на убития Андрей Монов.

Убийството на студента Монов се случи на 28 декември 2007 година в центъра на София - пл. " Света Неделя ". Към момента на убийството жертвата е на 20 години, а Джок Полфрийман - на 21. Смъртта на Монов настава след нанесен с нож удар в гръдния панер, който визира левия бял дроб и сърцето. За това действие Полфрийман е приет за отговорен и наказан на 20 години отнемане от независимост и общо 400 000 лева обезщетение към околните на убития. Полфрийман е приет за отговорен и за опит за ликвидиране на приятеля на Монов - Антоан Захариев.

" Линейката дойде доста късно - към 40 минути. Ако те бяха бързи, Андрей щеше да е жив ", описа още Кръстев.

" Присъдата беше доста дребна. За ликвидиране и опит за ликвидиране се получи една дребна присъда. Фактът, че даже нея няма да излежи, е афектиран ", добави по тематиката Крум Лозев.

" Андрей щеше да се осъществя в България, той беше добър човек. Странно е по какъв начин се взе едно такова решение. Фокусът е над локалните избори, а решението се взе безшумно ", приключи Димитър Кръстев.

Апелативният съд в София реши през вчерашния ден да освободи предварително австралийския жител Джок Полфрийман. Тричленен състав с ръководител Калин Калпакчиев и членове Весислава Иванова и Виолета Магдалинчева прегледа през днешния ден тъжба против решение на Софийския градски съд, с което е оставена без почитание молба за предварително условно освобождение на Полфрийман.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР