Нова тв Звездните участници във ВИП Брадър продължават да се

...
Нова тв Звездните участници във ВИП Брадър продължават да се
Коментари Харесай

Извънредна ситуация във ВИП Брадър! Съквартирантите се биха до безобразие, един от тях разби вратата и избяга в полето

Нова тв Звездните участници във ВИП Брадър не престават да се излагат с цялостна мощ.

Напрежението в най-известната къща на България ескалира и още веднъж се стигна до принуждение. Голямата българска певица Ваня Костова не устоя на провокациите и обидите, с които бе засипана, и стана вторият съквартирант, протегнал ръка на гримьора Валентин Кулагин.

Обиждайки останалите съквартиранти, че са свине, Кулагин набеди Ваня Костова, че бърка с пръсти в тенджерите. Костова на няколко пъти го заплаши, че ще му навре мръсния парцал в устата. Но не извърши заканата си, а единствено се опита да му натика салфетка в носа.

За да се успокои, певицата реши да излезе на двора, само че провокативният гримьор потегли по петите й и я изблъска.Това бе капката, която преля търпението на изпълнителката и тя стартира да го постанова с бутилката си от минерална вода по главата.

" Животно мръсно, удари ме в устата ", не спираше да се възмущава Ваня Костова, до момента в който Кулагин отхвърляше. Малко по-късно и Папи Ханс реши да се оплаче, че е станал жертва на гримьора и останалите колкото да го удържаха да не удари дразнителя.

Изолиран от всички, той сложи ултиматум: или Ваня ще излезе още в този момент, или той. След това реши да избяга от Къщата, разбивайки една от вратите.

" Аз до понеделник няма да очаквам, с цел да бъда изпъден от зрителския избор ", сподели гримьорът, откакто съумя да се измъкне през стаята на Ваня Костова.

" Можеш да си вървиш. Да тръгнеш накъдето пожелаеш ", увериха го от шоуто. " Благодаря ви от сърце ", сподели в отговор той, а малко по-късно Биг Брадър подреди на съквартирантите да оставят багажа му в изповедалнята. Радостта на останалите в къщата обаче не търпя дълго, тъй като Кулагин бързо промени решението си и още веднъж се върна при останалите.

Съдбата на виновниците бе оставена в ръцете на феновете, а те къщата да напусне  Кулагин.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР