Нова тв Уличен екшън с бухалки в центъра на Пловдив

...
Нова тв Уличен екшън с бухалки в центъра на Пловдив
Коментари Харесай

Романтично предложение за брак с бухалка: Говорят влюбените!

 Нова тв Уличен екшън с бухалки в центъра на Пловдив се трансформира в сантиментално предложение за брак. Нестандартният подход измисли юноша, с цел да изиска ръката на обичаната си на обществено място пред очите на десетки очевидци.

Част от хората на улицата обаче останали изумени от типа на младежите с бухалките и вместо да се радват на влюбените, се обадили в полицията.

Посред бял ден на многолюден бул. в Пловдив черен автомобил засича друга кола. От единия излизат две яки момчета с бухалки, от другия - юноша, който стартира да се разправя с тях.

Младежът пътува с обичаната си. Момичето изтръпва от смут. Но сега, в който слиза от колата, следва  изненада, която тя ще помни цялостен живот. 

" В потрес се придвижих към багажника и тогава той се отвори и полетяха балоните. Разкри се цялата изненада. Той падна на колене ", споделя Глория Генова.

Приятната изненада получава на рождения си ден. А сцената, наподобяваща холивудски екшън, обичаният й с трепети подготвял  цялостен месец. За да разчупи стандарта в предложенията за брак, му помогнали и приятелите.

Уличният екшън с бухалките изумил хората на улицата и те почнали да звънят на 112. Любовта сред Глория и Оливер пламнала преди 4-години. Тя е от Монтана, а той е от Враца. За първи път се срещнали в Кипър. Той работил там като барман, а тя като рецепционистка в хотел през лятото. Животът обаче ги води в Пловдив, където Глория приключва висшето си обучение.

Оливер, който в този момент работи като продавач в магазин за фаянсови плочки, се оказа незавършил артист. Следвал е две години в НАТФИЗ и даже е взел участие във френски филм.

А за тяхната обич като на кино, почнала с екшън подиуми от холивудски филм, към този момент приказват много в обществените мрежи, оповестява Нова.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР