Нова твПреди да се постигне някакво категорично решение за Brexit,

...
Нова твПреди да се постигне някакво категорично решение за Brexit,
Коментари Харесай

Рой Хил: Политиката на Тереза Мей е некоординирана като танците й

Нова тв

" Преди да се реализира някакво изрично решение за Brexit, не може да се каже какво ще е бъдещето за чужденците във Англия ". Това разяснява за " Събуди се " журналистът и медиен експерт Рой Хил. 

 

" Ако аз в този момент желаех да отпътувам за Англия, щях да отпътува преди 2020-а, с цел да си осигуря въпреки всичко някаква опция за издаване на позволение за престояване ", акцентира журналистът Теодора Бързакова, която е живяла на Острова. 

" Начинът, по който Тереза Мей танцува, е огледало на това по какъв начин ръководи -  некоординирано и без никаква концепция какво се случва ", разяснява Хил във връзка особения танц, който извърши английският министър председател на годишната конференция на Консервативната партия. Според него Мей пробва със своето разчупване да завоюва благосклонностите на публиката.  

В събота добра вест пристигна от Брюксел, където ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер съобщи, че Европейският съюз ще реализира договорка с Англия през ноември, а това можело да стане даже и още този месец. 

Оптимизмът му обаче – най-малко към този момент - не наподобява по никакъв начин инфекциозен, тъй като различията сред двете страни наподобяват прекомерно доста. Затова и през днешния ден съперници на Brexit излизат на митинг със своите кучета пред английския парламент, с цел да се разгласят още веднъж срещу излизането на Англия от общността.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР