Нова твЛудогорец грабна титлата след убедителна победа срещу Черно море

...
Нова твЛудогорец грабна титлата след убедителна победа срещу Черно море
Коментари Харесай

Антони Здравков: Лудогорец беше най-добрият в първенството

Нова тв

" Лудогорец " сграбчи купата след безапелационна победа против „ Черно море ” в последния кръг от шампионата

„ Лудогорец ” стана първенец на България. „ Орлите ” са №1 у нас за осма поредна година. Така тимът се изкачва на трето място във безконечната класация на първенците в българския футбол, изпреварвайки „ Славия ”. Освен всичко друго, „ Лудогорец ” е единствено на една купа от върха на ЦСКА от девет следващи трофеи.

„ Има намаляване на напрежението, защото до последно то беше не малко за това дали тимът ще изиграе добре последните си мачове. Радвам се и аз и всички останали от треньорския щаб, че си свършихме работата добре и спечелихме шампионската купа, която е осма поред ”, сподели за „ Събуди се ” асистент треньорът на „ Лудогорец ” Антони Здравков.

Запитан дали това е била най-трудната и най-изстраданата тила за „ Лудогорец ”, Здравков отговори: „ Аз считам, че и други трофеи в самото начало – и първите трофеи, и тази, са извоювани в последния кръг, не бих споделил изстрадана, просто ние допуснахме грещки, само че макар всичко  " Лудогорец " беше най-хубавият в шампионата ".

“Винаги, когато съм работил в тима, думата старши треньор, асистент треньор са непотребни. Важното е треньорът да си прави работата и когато всички си свършат работата има резултати ”, сподели още Здравков.

„ В избрани мачове допуснахме доста равни резултати и това докара до по-малката разлика в точките. И предходната година, и тази година задачите остават едни и същи. Надявам се новите попълнения да вдигнат равнището, да имаме прохлада, да са положителни и класни футболисти, тъй като се видя, че и в Европа леко изоставаме ”, уточни Анони Здравков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР