Нова тв "Чух се с Боби в 18:30 на 31-ви декември

...
Нова тв
"Чух се с Боби в 18:30 на 31-ви декември
Коментари Харесай

Говори майката на една от шестте жертви от Нови Искър

Нова тв "Чух се с Боби в 18:30 на 31-ви декември и се разбрахме в 12:00 часа да се чуем. Аз му звъннах малко след 12 и телефонът му даваше свободно, след което ми се затвори. След това отново го набрах и отново затвори. Това съобщи в ефира на Нова тв майката на убития младеж в Нови Искър Стефка. "В първия миг помислих, че мятат пиратки, не съм си помислила, че някой може да е затворил телефона. На идващия ден го потърсих, телефонът още веднъж бе изключен. Звъннах на детенцето, с което щеше да чества, и той ми сподели, че Боби не е там ", разкри още почернената майка. 
След това звънях на Нанси и на Кети, само че техните телефони също бяха изключени. Помислих, че са отпътували на вила, където няма обсег. Ходих да го диря, само че не знаех в коя къща са. Виках "Нанси, Нанси ", само че никой не отговаряше ", продължи Стефка. Жената разкри какво е било последното нещо, което са си говорили със сина й. "Говорихме си общи неща, той ми сподели, че са пазарували от Курило, с цел да си вършат скара. Разбрахме се в 12 часа да се чуем ", описаха роднините на Боби.
"Стремели сме се да не усеща неналичието на татко му, добави през сълзи бабата на Боби Корнелия. Когато синът ми сподели, че къщата била цялостна с трупове, взех решение, че тая е сготвила нещо и са се изпотровили. Стояли сме цяла нощ извън. Всеки ден вървим там, само че никой нищо не ни споделя. Нещо има! ", описа с треперещ глас Корнелия. "Нанси я познавах, с Кети съм се виждала един път, само че сме се чували по телефона. Може би Неделчо и Кети са забъркани с нещо. Щом е толкоз грубо, значи има нещо. Всичките са с доста патрони убити. Боби искаше да приключи и да стартира да работи, с цел да изкарва парички ", приключи почернената Стефка.

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР