Нова теория за инцидента с Титаник – геомагнитна буря …Сега

...
Нова теория за инцидента с Титаник – геомагнитна буря …Сега
Коментари Харесай

Нова теория за инцидента с Титаник – геомагнитна буря

Нова доктрина за случая с Титаник – геомагнитна стихия …Сега се счита, че геомагнитна стихия е оказала въздействие и е попречила на навигацията и връзките на Титаник (Titanic) (HiddenTruth.site).

 Дори и най-малката смяна на курса може да се окаже пагубна
Дори и най-малката смяна на курса може да се окаже катастрофалнаРазположени на 13 000 фута под повърхността на Атлантическия океан, останките на Титаник са открити през 1985 година Оттогава, те се явяват самобитно увещание за бедствието, лишило над 1500 живота.Много фактори са приписвани на поредицата от събития, които водят до случая с емблематичния транспортен съд. Включително обстоятелството, че капитанът на кораба е упорствал да се форсира скоростта през район, за който е известно, че има айсберги.Сега обаче, ново изследване извежда различен евентуален фактор, който може да е преобърнал лайнера. А точно, геомагнитна стихия, създадена от слънчева мълния, която може да е оказала въздействие върху навигационните и радио благоприятни условия на Титаник.Четете още: Рядка фотография демонстрира айсберга потопил ТитаникНезависимият откривател Мила Зинкова (Mila Zinkova) написа:
„ Титаник се удря в айсберг на 14 април 1912 година (0310 UTC, 15 април) при слаб вятър и релативно умерено море.Четвъртият офицер на Титаник – Джоузеф Боксхол (Joseph Boxhall), показал SOS позицията на кораба. Позицията на Боксхол е на към 13 морски благи (24 км) от действителната им позиция.Спасителният транспортен съд Карпатия (Carpathia) получава тази неверна позиция, само че някак си по знамение се насочва непосредствено към избавителните лодки на Титаник. Както грешката, по този начин и корекцията може да са породени от резултата на галактическото време.Счита се, че през интервала към злополуката на Титаник е имало доста галактическо метеорологично събитие. В този случай – геомагнитна стихия, с някои въздействия върху навигацията и връзката. ”Макар да не е ясно какъв брой мощно влияние може да е оказала геомагнитната стихия върху навигацията на кораба, даже и най-малката смяна на курса би могла да направи всичко друго.Зинкова написа още: “Пренебрежима неточност в компаса, която може да е резултат от бурята, би могла да сложи Титаник на пътя на конфликта.Геомагнитната стихия може да е била частично виновна за неправилното пресмятане на SOS позицията на Титаник, както по директен, по този начин и по заобиколен метод, посредством влияние върху компаса и посредством прибавяне към равнището на стрес на навигаторите, направили изчисленията. “
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР