Нова телевизия спира предаването Часът на Милен Цветков от новия

...
Нова телевизия спира предаването Часът на Милен Цветков от новия
Коментари Харесай

Нова телевизия спира предаването Часът на Милен Цветков

Нова телевизия стопира предаването " Часът на Милен Цветков " от новия си сезон, който стартира през септември. Това стана ясно от прессъобщение, изпратено от медията.

" В късния часови пояс, на мястото на " Часът на Милен Цветков “, малкия екран ще продължи излъчването на занимателно наличие, филми и сериали, съгласно желанията на феновете, посочени в настоящите изследвания на аудиторията ", оповестяват от Нова.

Освен, че няма да води късното си шоу обаче, Цветков е решил да напусне малкия екран.  От Нова изясняват решението да спрат " Часът на Милен Цветков " по този начин: " Нова Броудкастинг Груп дефинира програмната скица на телевизионните си канали въз основата на детайлно изследване на зрителските ползи. Данните сочат, че в късните часове аудиторията на NOVA избира занимателни продукции, филми и сериали. През есенния сезон малкия екран ще заложи на подобен вид наличие на мястото на " Часът на Милен Цветков “. Компанията предложила на Милен Цветков да работи в друго предаване, само че той избра да се раздели с досегашните си работодатели.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР