Нова телевизия премахна от ефир вече заснето предаване на Милен

...
Нова телевизия премахна от ефир вече заснето предаване на Милен
Коментари Харесай

Свалиха предаването на Милен Цветков заради гръцкия остров и Борисов

Нова телевизия отстрани от ефир към този момент снимано предаване на Милен Цветков по тематиката за острова, яхтата и премиера Бойко Борисов. Вместо настоящ запис на Цветков по Нова, на 25-и вечерта, се излъчиха остарели фрагменти.

Цветков и екипа му за в този момент отхвърлят коментар за проваления в понеделник ефир. Въпреки, че с това завесата е повдигната от журналистът Мирослав Иванов, който написа за интернет уеб страницата Студио Трансмедия.

"Снощи ме каниха от Часът на Милен Цветков да разясняваме "фалшивата вест " за купения от премиера остров в Гърция и неразбираемата, непредвидена гневна реакция на Борисов”, съобщи журналистът.

Ефирът обаче не се състоя. Ироничното е, че мотото на Нова е „ Свободни да виждаме истината “.

Припомняме, че преди дни Трансмедия направи обява за гръцкия остров Фидониси, за който се твърди, че е добит от премиера Бойко Борисов.

Според данни на Афера.бг тъкмо към този остров обикаля с яхтата си, транспортният „ необут “ Мирослав Столарски – притежател на Карат-С, возейки Цветан Цветанов. Именно Столарски е индивидът, който патентова името Българска автомобилна камара и насмалко да стане монополист в сектора, само че инцидентно или не министър председателят върна проектозакона дни след обявата.

Темата към острова би замряла като хипотетична подправена вест, само че самият Борисов я повдигна пред български публицисти в Брюксел. "Гръмнали гръцките медии, че съм си купил остров в Гърция... Просто нещастни, долни лъжци жълти! Мръсници!”, сподели товагва министър председателят.

Подобна реакция, както и сваленото от ефир на предаване на Милен Цветков демонстрира, че новината мощно тормози Борисов.

Новината проваленото предаване породи огромен резонанс в обществото в това число и измежду сътрудниците на Цветков от гилдията.

"Не споделям, че са свалили предаването поради разискването на тази тематика. Не, несъмнено са го свалили поради една от другите две обявени тематики: „ Има ли война за трюфели в община Добрич? “ и „ Вечната война сред половете в новата книга на Патриция Кирилова „ Учебник за мъже “, отбелязва шоуменът Слави Трифонов.

Нова телевизия - една от най-влиятелните и оформящи публичното мнение медии у нас. Преди месеци малкия екран беше купена от капиталовата компания PPF Group, ръководена от чешкия милиардер Петр Келнер. Сделката обаче се протаква и Келнер не може да встипи в правата си на собствник.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР