Нова телевизия обясни защо в понеделник вечерта не е излъчен

...
Нова телевизия обясни защо в понеделник вечерта не е излъчен
Коментари Харесай

Нова свали предаване на Милен Цветков, не отговаряло на стандартите

Нова телевизия изясни за какво в понеделник вечерта не е излъчен записаният малко по-рано следващ епизод от предаването " Часът на Милен Цветков ". Според медията епизодът не отговарял на ″стандартите на малкия екран за обективност, правота и баланс на гледните точки във всички излъчвания ", заяви Клуб Z във вторник.

В понеделник вечер в " Часът на Милен Цветков " беше излъчено повтаряне на остаряло предаване. Това провокира зрителски мнения и въпроси дали става дума за цензура.

Сред авансово обявените тематики на фейсбук страницата на предаването с начален час среднощ беше оповестена и: " Какво накара премиера Борисов да се възмути от подправената вест, че е станал притежател на гръцки остров? "

В неделя от Брюксел Бойко Борисов особено отдели време, с цел да опровергае появили се информации, че съгласно гръцки медии си е купил гръцки остров. Подобни изказвания се появиха в жълти медии. В гръцки издания обаче такава информация липсва.

Предаването е било снимано и готово за лъчение. По тематиката за " острова " на Борисов са гостували гръцки предприемач и юрист, оповестява още Клуб Z.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР