Нова телевизия най-вероятно ще приложи любимата си тактика към продуцентите

...
Нова телевизия най-вероятно ще приложи любимата си тактика към продуцентите
Коментари Харесай

Свалят „господари На Ефира“ От Ефир?

Нова телевизия най-вероятно ще приложи обичаната си тактичност към продуцентите – ще изчака края на сезона и няма да подпише нов контракт. По този метод бе свалена и рубриката на Милен Цветков тази есен.

В случая с „ Господари на ефира “ договорът е годен до края на пролетта. През март контрактът би трябвало да бъде възобновен, написа „ Уикенд “. След абсурда с шоуто обаче от медията имали съществени запаси и съвсем било несъмнено, че няма да преподпишат нов контракт. Това обаче би могло да докара до съществено напрежение с братята Джуди и Маги Халваджиян които седят зад други рейтингови продукции, а също така са обвързали с контракти много топзвезди.

Противно на упованията, абсурдът с репортера Митко Върбанов не е свалил рейтинга на Господарите. Репутационни вреди обаче са регистрирани от Нова, които не можели да преглътнат изцепката. От малкия екран били спокойни, че предаването няма да отиде в друга медия, защото бюджета на продукцията е доста висок и сега няма друга телевизия, която да я вземе.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР