Нова телевизия готви удара на века в телевизионния бизнес! Медията

...
Нова телевизия готви удара на века в телевизионния бизнес! Медията
Коментари Харесай

Започва излъчването на Кардашиан-Дженър

Нова телевизия готви удара на века в телевизионния бизнес! Медията съвсем е осигурила правата за излъчването на най-гледаното реалити предаване в света – „ Keeping up with the Kardashians “.

Предаването е отдадено на живота на фамилиите Кардашиан и Дженър, по които сега въздиша целия свят.

Възходите и паденията на Кайли Дженър, Кендал Дженър, Ким Кардашиан, Клоуи Кардашиан, Кортни и Крис Кардашиан им донесоха такава популярност, че броят на почитателите на всяка надвишава 100 милиона. Общият брой почитатели на двете семейства е по-голям от популацията на цялостен континент.

От Нова усетили, че изостават от БТВ, поради скъпите турски сериали, които не престават да са избор № 1 на българина. Единствено „ Като две капки вода “ съумява да пребори конкуренцията, само че кулинарните излъчвания и реалити форматите задържат невисок рейтинг и единственият им късмет за висока гледаемост остава привличането на големи звезди в тях. Преди години „ Вип Брадър “ удари в земята конкуренцията, откакто вкара в къщата си Преслава, Кичка и Дует Ритон, само че рейтингови сезони като този изискват големи разноски за възнаграждения.

Така малкия екран решила да пръсне повече пари за „ Животът на Кардашиан “, в подмяна на сигурен зрителски интерес. Предаването се излъчва на всички места по света, с изключение на в България. В момента след „ Като две капки вода “ Нова разчита само на кулинарни излъчвания, само че те към този момент до болежка омръзнаха на феновете. За сметка на това Кайли Дженър се радва на голямо внимание в България, нейните артикули се изкупуват като топъл самун от деца и възрастни, въпреки в България да доближават главно реплики.

Истински възторг провокира и внасянето на марката на сестрите Дженър – „ Kendall&Kylie “ в българските молове. Лайфстайлът на фамилията не един път е вдъхновявал български звезди. Галена прецизно следва концепциите на модела Кендал Дженър, а Ким Кардашиан дотам е копирана от родни бръмчалки, че даже манията докара до пластични интервенции на българки за постигане на аналогия. Телата, облеклото, позирането, гримът, даже огромните дупета на Кардашиан, въодушевиха да се пръкне цяла войска от техни копия в страната ни и на всички места по света.

Очаква се предаването да започва следващата година и ще бъде първото с подобен мащаб в България.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР