Нова телевизия готви удара на века в телевизионния бизнес! Медията

...
Нова телевизия готви удара на века в телевизионния бизнес! Медията
Коментари Харесай

Първо в HotArena: Телевизионен удар от Нова! Започва излъчването на Кардашиан-Дженър!

Нова телевизия готви удара на века в телевизионния бизнес! Медията съвсем е осигурила правата за излъчването на най-гледаното реалити предаване в света – „ Keeping up with the Kardashians “, научи HotArena.

Предаването е отдадено на живота на фамилиите Кардашиан и Дженър , по които сега въздиша целия свят.

Възходите и паденията на Кайли Дженър, Кендал Дженър, Ким Кардашиан, Клоуи Кардашиан, Кортни и Крис Кардашиан им донесоха такава популярност, че броят на почитателите на всяка надвишава 100 милиона. Общият брой почитатели на двете семейства е по-голям от популацията на цялостен континент.

От Нова усетили, че изостават от БТВ, поради скъпите турски сериали, които не престават да са избор № 1 на българина. Единствено „ Като две капки вода “ съумява да пребори конкуренцията, само че кулинарните излъчвания и реалити форматите задържат невисок рейтинг и единственият им късмет за висока гледаемост остава привличането на големи звезди в тях. Преди години „ Вип Брадър “ удари в земята конкуренцията, откакто вкара в къщата си Преслава, Кичка и Дует Ритон, само че рейтингови сезони като този изискват големи разноски за възнаграждения.

Така малкия екран решила да пръсне повече пари за „ Животът на Кардашиан “, в подмяна на сигурен зрителски интерес. Предаването се излъчва на всички места по света, с изключение на в България . В момента след „ Като две капки вода “ Нова разчита само на кулинарни излъчвания, само че те към този момент до болежка омръзнаха на феновете. За сметка на това Кайли Дженър се радва на голямо внимание в България, нейните артикули се изкупуват като топъл самун от деца и възрастни, въпреки в България да доближават главно реплики.

Истински възторг провокира и внасянето на марката на сестрите Дженър – „ Kendall&Kylie “ в българските молове. Лайфстайлът на фамилията не един път е вдъхновявал български звезди. Галена прецизно следва концепциите на модела Кендал Дженър , а Ким Кардашиан дотам е копирана от родни бръмчалки, че даже манията докара до пластични интервенции на българки за постигане на аналогия . Телата, облеклото, позирането, гримът, даже огромните дупета на Кардашиан, въодушевиха да се пръкне цяла войска от техни копия в страната ни и на всички места по света.

Очаква се предаването да започва следващата година и ще бъде първото с подобен мащаб в България.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР