Нова телевизия е прекратила договорите на разследващите журналисти Миролюба Бенатова

...
Нова телевизия е прекратила договорите на разследващите журналисти Миролюба Бенатова
Коментари Харесай

Нова телевизия прекрати договорите на Миролюба Бенатова и Генка Шикерова

" Нова телевизия " е прекратила договорите на проверяващите публицисти Миролюба Бенатова и Генка Шикерова, оповестява " Свободна Европа ". Това е станало в петък, а двете потвърдиха пред медията, че напущат позициите си, само че отхвърлиха да разясняват аргументите.

Така измененията в " Нова телевизия " след пазаруването й при започване на април от братята Кирил и Георги Домусчиеви не престават. Първо беше освободена Силва Зурлева - дълготраен член на борда на шефовете на " Нова телевизия ". Последва я Виктория Бехар, която за два месеца заемаше позицията " Стратегическо развиване " на новините и настоящите излъчвания на малкия екран.

След това избухна абсурдът със спортния уебсайт " Гонг ", който беше част от договорката за малкия екран. Главният редактор на медията Николай Александров напусна, съгласно формалната версия по " взаимно единодушие ", само че импровизирано - след напън от страна на новите притежатели. След това в ефира на " Дарик радио " негови сътрудници оповестиха, че има опит за интервенция в публицистичната политика.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР