Нова телевизия е наложила пълна забрана на актьора Владо Пенев

...
Нова телевизия е наложила пълна забрана на актьора Владо Пенев
Коментари Харесай

Владо Пенев замлъкна след скандал с Нова Тв - slava.bg

Нова телевизия е наложила цялостна възбрана на артиста Владо Пенев да се появява в конкурентни медии, научи „ Уикенд”. Заради това ограничаване звездата от сериала „ Откраднат живот” върза жестока тенекиена кутия на колежката си Диана Любенова в Би Ти Ви и на процедура си затвори вратите към към момента най-популярния тв канал у нас.

Луд скандал е избухнал преди дни в Нова поради посещение на Владо Пенев в Би Ти Ви, което артистът заречен, без да изиска позволение. Той приел покана от предаването „ Тази неделя”, в което щял да споделя за най-новата си премиера – „ Завръщане у дома” от Харолд Пинтър в Малък градски спектакъл „ Зад канала”. Би Ти Ви неведнъж излъчи анонс за гостуването на Пенев, само че в последна сметка звездата по този начин и не влезе в студиото. Гост на водещата Диана Любенова бе единствено режисьорът на представлението Явор Гърдев. Домакинята загатна, че е очаквала и Владо, само че по този начин и не получи отговор за какво той не е спазил ангажимента си.

Оказва се, че повода за непредвиденото неявяване на артиста, който е и някогашен министър на културата, е интервенция в последния миг на страна на Нова телевизия. Този сезон Пенев е знаково лице на канала, тъй като взе участие в цели две от основните му продукции – сериалът „ Откраднат живот” и шоуто „ Маскираният певец”. По този метод цели четири вечери седмично белобрадият артист се появява в ефира на Нова в най-гледаното време. На хората в отдела по маркетинг им се сторило меко казано неправилно емблематично лице на малкия екран вечерта в събота да е панелист в „ Маскираният певец”, а на сутринта в неделя да дава изявление в Би Ти Ви. Говори се, че са забранили да Владо да се появява при конкуренцията безусловно в последния миг.

Разговорът не бил по никакъв начин прелестен

и се наложило даже да се прибегне до опасност от наустойки, които артистът трябвало да заплати, в случай че даде изявление в Би Ти Ви. В последна сметка той предпочел да се отхвърли от даденото пред Диана Любенова заричане, вместо да заплаща санкции. Според слуховете, продуцентите в Би Ти Ви му били толкоз ядосани за скроения в последния миг номер, че го присъединили в листата на неразрешените посетители – които никой в малкия екран няма право да кани до второ разпореждане.

От Нова по принцип не са чак толкоз ревностни към актьорите, които вземат участие в продукции на малкия екран. Звезди като Калин Врачански, Герасим Георгиев-Геро, Марта Вачкова, та даже и Васил Василев-Зуека в никакъв случай не са имали проблеми с гостувания в конкурентни канали. Напоследък прави усещане даже, че доста от актьорите, които вземат участие в „ Откраднат живот”, се изреждат и в „ Шоуто на Николаос Цитиридис”. Към Владо Пенев обаче отношението било по-различно поради мястото му в панела на „ Маскираният певец” – най-гледаното шоу на малкия екран. То автоматизирано трансформира артиста в едно от най-важните лица в Нова.

В същото време Пенев продължава да озвучава разнообразни излъчвания в Българската национална телевизия. Това обаче не било проблем за Нова, защото, лицето му не се появява в ефир, а се чува единствено гласът му.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР