Нова светска двойка се очертава в родния хайлайф, научи Уикенд.

...
Нова светска двойка се очертава в родния хайлайф, научи Уикенд.
Коментари Харесай

Хайлайф: Руди Гела забърсва мацка от „Ергенът”?

Нова световна двойка се обрисува в родния елит, научи „ Уикенд ”. Бившият състезателен министър на Слави Трифонов и настоящ депутат от обединението „ Продължаваме промяната – Демократична България ” Радостин Василев бил хвърлил око на Кристина Пламенова – мома от втория сезон на шоуто на Би Ти Ви „ Ергенът ”. Тя в последно време се хвали с големи букети цветя, за които се шушука, че били от депутата.

Клюката за връзка сред Радостин Василев, прочут още като Руди Гела, и русокосата Кристина от „ Ергенът ” 2 е напълно прясна и към момента не е доказана от нито един от двамата. Упорито обаче се приказва, че сред тях прехвърчат мощни искри. 26-годишната юристка, която се изявява и като манекенка и актриса с епизодични функции в родни сериали, стартира да се хвали със забележителни букети малко откакто бе излъчен епизодът с отпадането й от скандалното риалити.

Пианистът Евгени Генчев не видя в нея капацитет да стане негова непрекъсната половинка, по тази причина пък някой с финансови благоприятни условия очевидно я е оценил. Кристина сподели в обществените мрежи първия си голям букет на 12 март – 10 дни откакто бе излъчено по какъв начин Генчев й отхвърля роза. Тя получи розови лалета. „ Благодаря за прелестните цветя! Правите ме доста щастлива! ”, написа красивата юристка. На въпрос на другарка от кого е букетът тя отговори: „ Не знам от кого е, беше оставен в (офис на куриерска компания – б.а.) за мен, нямаше име! ”.

На 18 март младата юристка сподели фотография с различен впечатляващ букет, този път – от розови рози. Според написаното от нея, са били 101 на брой. „ Ергенчето не оцени бижуто с 1 роза, по тази причина пък различен е решил, че заслужава 101 ”, разяснява в обществените мрежи почитател на Криси.

Така и не бе обявено от кого са цветята, само че дни след втория букет Криси стартира да прави включвания от първокласен курорт в Доспат. Дали е била там с тайнствения си любовник, който й е изпратил цветята, не е ясно, само че преди този момент тя не е показвала фотоси от въпросния безценен курорт. Най-вероятно е било първото й посещаване там и я е завел човек с положителни финансови благоприятни условия.

Реклама

Според клюките, въпросният човек е 38-годишният народен представител Радостин Василев, който по обучение е правист също като нея. Още преди година се заприказва, че той е получил формален бракоразвод от към този момент някогашната си брачна половинка Нина Петкова, от която има наследник възпитаник.

Двойката се разделила напролет на 2021-а. Мълвата нашепва, ч раздялата е съвпаднала с въодушевление на Руди Гела по плевенската моделка Тина Игнинска, с която се срещнал около предизборната си акция същата пролет. Според слуховете, той постоянно водел хубавицата в известен хотел в Луковит.

Тя обаче отхвърли да има връзка с депутата: „ Никога не съм имала и нямам персонални връзки с Радостин Василев. Доброволно съм пособия на структурата на партията „ Има Такъв Народ ” в Плевен по време на изборите през април и юли 2021г. като симпатизант и съм комуникирала най-вече с хората от офиса на Има Такъв Народ в Плевен ”, написа в обществените мрежи преди време Тина.

В началото на март тази година обаче се разчу, че колата на Василев е била вдигната с паяк в Плевен, откакто била паркирана пред гараж на жилищен блок, в който живеела Игнинска. Новината бе обявена на 9 март – единствено три дни преди Кристина да получи „ анонимните ” си лалета.

Ако в действителност са били от Руди Гела, е допустимо той да е опипвал почвата с „ риалити момата ”, без да е късал с Тина. След случая с паяка колата на Василев не е засичана пред блока. Не е ясно дали е скъсал с Игнинска поради колежката си юристка. Едно обаче може да се каже сигурно – двете дами много си наподобяват, тъй че е разумно, в случай че някой харесва едната, другата също да му се стори красива.

Кристина е родом от Бяла Слатина. В „ Ергенът ” тя разгласи, че са я отглеждали строго, само че това не били от фотосите й като ученичка. Съдейки по фотосите, които е разгласила в обществените мрежи, се е държала много палаво, театралничила е в предизвикателни пози, целувайки се с други девойки, била е близка със съученик, който по-късно си е правил фотосесии, кокетен като жена. В общи линии още като дребна се е движела в забавно обграждане.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР