Нова станция за безплатно зарeждане на електромобили заработи на улица

...
Нова станция за безплатно зарeждане на електромобили заработи на улица
Коментари Харесай

Откриха нова станция за електромобили в София

Нова станция за гратис зарeждане на електрически автомобили проработи на улица " Московска`` в центъра на София. Тя ще обслужва зоната към площад " Св. Александър Невски ", ул. " Раковски " и бул. " Васил Левски ".

Електромобилите в София са се нараснали, похвалиха се от Столичната община. Днес на новата колонка беше демонстрирано зареждане на екокола. Токът за нея и за другите електрически автомобили ще се заплаща от " Московска 33 ".
Дончо Барбалов, заместинк-кмет на София: Това е взаимна самодейност на транспортното направление и на направление Зелени системи за промотиране на електрическата подвижност в града. Знаете, има решение на общинския съвет за конкурс за 25 зарядни станции, които в действителност са 50, тъй като те са двойни.
Една от огромните преференции за притежателите на електрически автомобили остават безплатните места за паркиране в центъра на София.
Дончо Барбалов, заместинк-кмет на София: Електрическите коли, които са единствено с електрическо задвижване, имат право да паркират в синя и зелена зона гратис. За което те могат да получат стикер за Центъра от градска подвижност, който също е безвъзмезден.
Новата станция дава опция за заряд на колата на 100%, като за 40 мин. водачите могат да заредят 20% от потенциала на батерията си преди да тръгнат на път.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР