Нова снимка, публикувана от крал Чарлз III на първия му

...
Нова снимка, публикувана от крал Чарлз III на първия му
Коментари Харесай

Тайната падна! Експерт разкри скрити послания между крал Чар...

Нова фотография, оповестена от крал Чарлз III на първия му рожден ден като английски монарх, предава „ допустимо обръщение “ за пристрастеностите и идеите, които споделя с принц Хари. Това твърди английски специалист по езика на тялото Джуди Джеймс.

 

Фотосът бе оповестен във връзка 74-ия рожден ден на краля. Освен това задачата на фотографията бе да разгласи новата роля, която той наследи от починалия си татко принц Филип - позицията на надзорник на Големия парк Уиндзор.



На фотографията монархът, облечен в сако от туид, вратовръзка и кадифени панталони, се е облегнал на древен дъб в парка.

Снимката за рождения ден на краля е продължение на кралската традиция, само че специалист по езика на тялото сподели, че изображението бележи смяна в настроението по отношение на миналогодишното изображение.

Джуди Джеймс също сподели, че фотографията на Чарлз го свързва с различен член на кралското семейство и загатва за „ допустимо обръщение “.

Тя посочи, че приказва за формалните портрети на Хари и бременната Меган (от преди години), които театралничат под или покрай доста сходно дърво.

 



Джеймс сподели, че има и физически паралели сред двамата членове на кралското семейство.

„ Чарлз възприе „ като Хари “„ по-небрежен жанр на обличане “, сподели тя.

„ Със своите послания за приемствеността на природата и признака на дървото на живота, тази фотография като че ли ни припомня за пристрастеностите и идеите, които татко и наследник споделят макар привидната им студенина “, добавя тя.

Джуди съобщи, че на фотография, оповестена през 2021 година, принцът наподобява извънредно величествен макар външната конюнктура.

 



„ Позата му беше изцяло подобаваща за ролята на крал, която трябваше да поеме, с пронизително изражение в очите му, приветствайки камерата да реализира пряк контакт със фена “, сподели тя.

Според нея няма признаци на разпределяне, по-скоро условност и традиция идват от фотографията.

„ Усмивката му също е публична, което допуска, че кралят гледа предмет, а не наличен и по-достъпен човек, показващ знаци за досегаемост “, прецизира Джеймс.

Снимката, направена на 74-ия му рожден ден, улавя друга страна на монарха и наподобява, че е направена искрено и той не е театралничил.

Джуди продължи: „ Тази версия на крал Чарлз III ненадейно се отдръпна от масата, както физически, по този начин и прочувствено, и наподобява съвсем духовна “.

Тя сподели, че фотосът подсказва, че той не е „ осъзнавал “ камерата, до момента в който позата му е „ рефлексивна и интелектуална “, което му придава по-философско лъчение.

„ Древното дърво, с което е изобразен, акцентира неговата пристрастеност към природата и околната среда “, сподели тя, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР