Нова снимка на принц Джордж беше публикувана по случай деветия

...
Нова снимка на принц Джордж беше публикувана по случай деветия
Коментари Харесай

Нова снимка на принц Джордж за деветия му рожден ден

Нова фотография на принц Джордж беше оповестена по случай деветия му рожден ден през днешния ден.

Облечен в светлосиньо, той се се усмихва на фрагмента, изработен от неговата майка, херцогинята на Кеймбридж, по време на фамилна отмора в Обединеното кралство по-рано този месец.
 Независимите към Българска социалистическа партия: Скептични сме, че Има Такъв Народ желаят да оказват помощ 21 юли 2022 | След консултациите с „ Демократична България “, „ Българска социалистическа партия за България “ организираха и съвещания с отделилите...
, а това е следващият съчувствен портрет, дело на херцогинята на Кеймбридж, която постоянно прави и споделя фотоси на децата си за рождените им дни. Снимката е споделена в формалния профил на Уилям и Кейт в Инстаграм, а херцогът и херцогинята на Кеймбридж споделиха, че са „ радостни “ да я споделят с обществеността.

Преди месец принц Уилям разгласява фотография с трите си деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи по случай Деня на бащата. Кадърът е сниман в Йордания предходната есен. Принц Луи - който стана - е на раменете на татко си, а от двете му страни са принц Джордж и принцеса Шарлот.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР