Нова снимка на Люк Скайуокър - главното действащо лице от

...
Нова снимка на Люк Скайуокър - главното действащо лице от
Коментари Харесай

Четиридесет години по-късно Люк Скайуокър може да е преминал "от тъмната страна на Силата"

Нова фотография на Люк Скайуокър - основното настоящо лице от първите три кино лентата от сагата " Междузвездни войни ", породи спекулации, че героят на Марк Хамил може да е минал " от тъмната страна на Силата " в плануваната за излизане през декември серия " Последния джедай " (или " Последните джедаи " ). Кадърът, оповестен на корицата на унгарско списание, е и от дребното промоционални фотографии на Скайуокър от новите епизоди.
На него Хамил е сниман в броня и черен кожен плащ, с тъмен взор и ръкавица на ръката, която героят загуби в първите серии в борба с татко си. С други думи припомня на него - тъмният лорд Вейдър, сложил джедайските си умения в услуга на злото, и даже на злия император от началото на сагата.

Скайуокър се появи само в последните фрагменти на " Силата се пробужда ", седмият филм, излязъл през 2015 година, като джедай, живеещ в отшелничество на отдалечен остров. Доколкото сниманите под шапката на " Дисни " епизоди повтарят сюжета на първата трилогия, чака се той да се трансформира или в нравствен ментор на Рей - новата основна героиня, или във зложелател, с който ще бъде тествана способността й да овладява мистериозната " Сила ".

Преди време Хамил обясни, че в " Последният джедай " Рей ще се срещне с героя си, само че ще бъде разочарована от него. " Знам единствено една истина. Време е джедайството да бъде заровено ", споделя й той в епизода.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР