Нова скандална онлайн лекция в МУ-София. Този път в светлината

...
Нова скандална онлайн лекция в МУ-София. Този път в светлината
Коментари Харесай

Преподавател към студентки: А-о-а-о-йес, това квичене желаете, защото искате да бъде нещо велико

 Нова скандална онлайн лекция в МУ-София. Този път в светлината на прожекторите е преподавателят ас. доктор Делчо Андреев. Темата на беседата на лекторът с неговите студенти е влагалището.

" Не може да няма удоволствие за дамата при нахлуване на нещо в нейното влагалище. А-о-а-о-йес... това квичене желает, девойки. Искате да е като по филмите, да е нещо велико. Влагалището на една цена е до 8 см. Затова недейте да бъркате вашите стремежи с вашите благоприятни условия. Ама половия член не влиза целия, бе, алоооууу. "  

Това са единствено една от бисерите на преподавателя от фрагмента на тази онлайн лекция. Явно е решил да употребява кръчмарски език, с цел да може студентите да схванат по-добре материала. 

Въпросът е тук дали е редно преподаватели като доктор Андреев да се изразяват по подобен " селски " метод пред своите студенти, които един ден ще станат лекари? Няма нищо неприятно човек да има по-свободен жанр на изложение. Проблемът е, че да си преподавател значи да си човек за образец. Един преподавател, без значение дали става дума за учебно заведение или университет, би трябвало да се опита да построи ценностна система към своя възпитаник. 

Да обърнем в този момент другата страна на монетата. Недопустимо е и държанието на самите студентки. Провокират го и го иронизират. Записват го без негово единодушие и по-късно го популяризират. Личи си, че това клипче, качено в обществените мрежи е изрязано и инсталирано пое един по роднински метод.

Така че Вие преценете коя позиция да изберете.

Без подозрение обаче онлайн образованието изкара на показ много сходни фриволни прояви на наши преподаватели. Припомняме, че Михаил Мирчев от СУ " Климент Охридски " бе уволнен поради прекомерно авангардните му лекции по социология. Друга преподавателка от МУ-София пък остана печално известна с това, че облиза мъжки пръсти на друга онлайн лекция.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР