Нова система за събиране на неплатени тол такси или глоби

...
Нова система за събиране на неплатени тол такси или глоби
Коментари Харесай

Нова система за плащания на ГКПП в Турция, очакват се опашки по границата

Нова система за събиране на неплатени тол такси или санкции на задгранични водачи вкара Турция на 11 април.

Заради предстоящите забавяния при прекосяването на границата, от генералното консулство на България в Одрин заяви, че е готово да спомага при недоволства на български жители по отношение на новата система.

Засега ситуацията е естествена, само че може да се чака че през идващите няколко дни ще има предпоставки за закъснение обработването на МПС с непозната за Турция регистрация, може да се образуват опашки от изчакващи да минат българо-турската граница.

Новата система планува възнаграждение на Граничен контролно-пропусквателен пункт на Турция на излизане от страната на неплатените санкции и наказания. Те се заплащат против издадени от турската страна квитанции с цялостните отговорности.

Появиха се известия за завишавани от турската страна суми на неплатени санкции, само че Генералното консулство на България в Одрин все още не е получавало недоволства за такива случаи. То обаче е готово да спомага на българските жители и превозвачи и да извърши нужната инспекция по подаден сигнал. Оттам прецизират, че предявената за възнаграждение сума може да бъде обжалвана, само че откакто бъде платена.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР