Нова система за изпит на кандидат-шофьорите предлагат от Министерството на

...
Нова система за изпит на кандидат-шофьорите предлагат от Министерството на
Коментари Харесай

Плюсове и минуси на новата система при шофьорските изпити

Нова система за изпит на кандидат-шофьорите оферират от Министерството на превоза, като част от увеличението на контрола против опцията за злоупотреби. Една от ограниченията, да вземем за пример, е по време на изпита инструкторът да не участва в автомобила.

Как тези правила ще се отразят на сектора - посетители в Сутрешния блок на Българска национална телевизия бяха инж. Емил Панчев, ръководител на Съюза на българските автомобилисти и Калин Бенчев, авто играч.

Емил Панчев сподели, че приветства всяка смяна, която води до по-добър надзор, с цел да не се позволява пазаруване на шофьорски книжки. През последните години тази процедура понижа, вкараха се по-съвременни форми, които не дават да се случва корупцията. Има обаче неща, които ме смущават - има обичаи в системата по какъв начин се изпитва, тези неща би трябвало да се вкарват след на практика опит, защото е доста сериозна смяната в разпоредбите за изпит.

Калин Бенчев добави, че изпит в друг автомобил от образованието е проблем, защото има основни разлики в най-елементарни неща при шофирането, което може да стресира изпитваните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР