Нова система за автоматично разпределение на маски гарантира, че пътниците

...
Нова система за автоматично разпределение на маски гарантира, че пътниците
Коментари Харесай

Поставиха автомати за безплатни маски в метрото в Измир

Нова система за автоматизирано систематизиране на маски подсигурява, че пасажерите в метрото са уместно оборудвани за отбрана от ковид в третия по величина град в Турция, Измир, написа Агенция "Фокус ".
Пътниците на метрото към този момент ще могат да получават гратис четири маски за лице и 100 мл дезинфектант всяка седмица, като употребяват картите си на автомата, наименуван „ маскоаматик “, откакто платят таксата за пътешестване с метрото.
В идващите дни дезинфектантът ще бъде отстранен от пакета, а броят на маските ще бъде повишен до пет, се споделя в изказването на община Измир. Първият автомат за маски беше конфигуриран на централната станция Конак. От идната седмица ще бъдат конфигурирани такива на още 10 станции.
Кметът на община Измир Тунч Сойер съобщи в изказването, че броят на машините ще бъде повишен, с цел да могат жителите на Измир да получават маските по-удобно и хигиенично. Компанията, която създава автоматите, е основана в Измир, означи Сойер, като изрази гордостта и благодарността си, че локална компания е съумяла да създаде това решение.
Сойер изрази вярата си, че самодейността ще бъде сполучлива, наблягайки: „ Здравето на хората в Измир е преди всичко над всичко останало. “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР