NOVA ще предложи още по-силна и амбициозна програма през есента,

...
NOVA ще предложи още по-силна и амбициозна програма през есента,
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на NOVA Broadcasting Group за изненадите през новия сезон ВИДЕО

NOVA ще предложи още по-силна и амбициозна стратегия през есента, жанрово многообразие и висококачествено наличие, богата развлекателна стратегия.

Традиционно NOVA поставя акцент върху българските продукции като част от дълготрайната тактика и ангажимент да влага в качествено българско филмопроизводство. Зрителите ще видят и международни формати, одобрени и нови български заглавия.

„ Така започваме есенния сезон, че няма метод NOVA да не продължи да бъде най-хубавата телевизия”. Това разяснява в предаването „ Здравей, България” изпълнителният шеф на NOVA Broadcasting Group Ива Стоянова.

„ Стартираме с три български сериала. „ Братя” е премиерният. Слагаме го в доста забавно време – 22:30 часа. Но това ще е сериал, който ще задържи нашата аудитория да гледа и новините”, изясни Ива Стоянова.

„ Основната аудитория на малките екрани е на възраст 55+. А NOVA е модерното, NOVA е младото! Зрителите на 18-49 година, дейните фенове - те са при нас. Нашият ангажимент е да предлагаме на младежите нещо, което да ги задържа пред екрана”, сподели още изпълнителният шеф на NOVA.

Вторият сериал, който ще върви в ефира на NOVA тази есен, е „ All inclusive”. Този път основните герои ще се впуснат в завършения не на морето, а в планината.

„ Откраднат живот” пък продължава с 10-и сезон.

„ В него ще бъдат наранени доста от настоящите тематики, ще има и за COVID”, изясни Ива Стоянова. Тя успокои, че всичко е наред с артиста Владо Пенев, който в действителния живот се болести с ковид.

Той ще бъде част и от панела на „ Маскираният певец”.

„ Музикалното шоу се завръща за втори сезон. Освен Владо Пенев, тези, които ще разпознават, са Азис и Алекс Раева. Има друг и прочувствен панел. Убедена съм, че „ Маскираният певец” ще задържа феновете пред телевизорите”, разяснява Ива Стоянова.
Още тази неделя започва и вторият сезон на „ Игри на волята”.

„ Това не е просто спортно съревнование, това е борба на характери, борба на устойчивост, да докажеш и утвърдиш себе си за самия себе си, след това за публиката”, съобщи Ива Стоянова.

Следобедната журналистика започва през октомври с Михаил Дюзев.

„ Ще бъде друго, ще има диспути, ще има сблъсъци”, изясни Ива Стоянова.

„ NOVA се потвърди като водач в вести и журналистика. Тази динамична година ни утвърди с бързите ни решения – да демонстрираме онлайн брифингите. Това ни даде сериозна преднина пред главния ни съперник bTV. Освен това, в тази рецесия NOVA рискува - не спряхме вложенията в българско кино, не спряхме стратегиите, шоутата.

Продължихме в сложна стопански обстановка и това ни донесе позитиви. NOVA е безапелационен лидер”, акцентира изпълнителният шеф на малкия екран.

С нови епизоди ще се завърне и хитовото риалити „ Кошмари в кухнята “.

„ Имаме желанието портфолиото на NOVA Broadcasting Group да бъде обогатено с стратегии, които ни липсват и имам вяра, че ще покрият упованията на зрителите”, сподели още Стоянова.

„ Всичко е пожелателно, ние имаме желание. Но има и законов период, в който Комисията за защита на конкуренцията ще каже допустимо ли е да се подходи към договорка или не”, изясни Ива Стоянова в отговор на въпрос за желанията на управлението да купи „ Канал 3”.

„ Тази непрекъсната смяна в NOVA потвърждава нашата динамичност, упоритост, предпочитание да сме в крайник с търсенето на зрителите”, добави тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР