Нова сграда ще приюти служители на америкаския софтуерен разработчик Progress

...
Нова сграда ще приюти служители на америкаския софтуерен разработчик Progress
Коментари Харесай

Progress мести софийския си развоен център в нова сграда


Нова постройка ще приюти чиновници на америкаския софтуерен разработчик Progress в София. Това е най-големият офис на компанията в световен мащаб, с близо 500 чиновници, и основен иновационен център.

Разположена на ъгъла на бул. „ Цариградско шосе “ и бул. „ Йерусалим “, новата 7-етажна постройка предлага от съвсем 11 500 кв.м. повърхност. Тема на интериорния дизайн е българската природа.

 Progress мести софийския си развоен център в нова постройка

Новият офис включва общо 36 мултифункционални зали за срещи с друг потенциал – от двама до 200 души. Проектирани със стени и мебели, които могат елементарно да се местят, те дават опция на чиновниците да организират срещите си по метода, по който желаят, и да бъдат оптимално продуктивни. Във всички зали е внедрена новаторска софтуерна платформа от ново потомство за взаимна работа и връзки.

В допълнение към залите за срещи, на всеки етаж в новата постройка има ситуирани по няколко дребни кътчета, състоящи се от шумоизолираща мека мебел в ярки цветове. Те дават уютно и комфортно пространство за непланирани срещи и диалози, в които нормално се раждат новаторските хрумвания.

Сградата предлага и по-голям детски център за децата на чиновниците, както и обособен етаж за развлечение и отмора. Разположен на повърхност от 550 кв. м., новият детски център на Progress е с двойно по-голям потенциал. Наподобяващ детска градина и основан особено за децата на чиновниците, той обезпечава ежедневна грижа и занимания за тях. Центърът включва профилирани пространства за развиване на когнитивни и изобретателни умения и логическо мислене. Целият седми на постройката пък съставлява зона за развлечение и отмора. Там е ситуирана видео стая, проведена като действително кино, за гледане на конференции онлайн и просветителни видеа.

Всички чиновници на Progress в София могат да се възползват и от изцяло оборудван денонощен фитнес център, работещ и през почивните дни. Той е ситуиран на повърхност от почти 900 кв. м.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР