Нова серия от телевизионни интервюта с принци Хари ще започне

...
Нова серия от телевизионни интервюта с принци Хари ще започне
Коментари Харесай

Принц Хари готви нови разкрития за кралските си роднини

Нова серия от телевизионни изявленията с принци Хари ще стартира да се излъчва през днешния ден във Англия с вероятността да бъдат нанесени още по-големи вреди върху монархията.

Книгата на Хари " Резервен ", която стартира да се продава в Испания тази седмица, пет дни преди формалното ѝ показване, разказва освен извънредно персонални детайлности, като да вземем за пример по какъв начин той е изгубил девствеността си и е вземал опиати, само че разкрива също и по-интимни персонални случаи на фамилна какофония.

В книгата Хари споделя по какъв начин неговият по-голям брат, престолонаследникът принц Уилям, го е съборил на земята при сборичкване и по какъв начин двамата братя са молили своя татко крал Чарлз да не се дами за втората си брачна половинка Камила, в този момент кралица консорт.

 
Според наблюдаващите това е потопило монархията в най-голямата ѝ рецесия след събитията от 1990 година към разпадането на брака на Чарлз с починалата му първа брачна половинка принцеса Даяна, майката на Уилям и Хари.
Всичко това става единствено четири месеца след гибелта на кралица Елизабет и възкачването на Чарлз на трона, отбелязва Ройтерс.

" И по този начин, ето го Чарлз, който се пробва да се наложи като новия крал, и в този момент Хари хвърля тази бомба и всичко идва към него с гръм и тропот ", сподели кралският биограф Тина Браун.

Откакто Хари и Меган се отхвърлиха от кралските отговорности и се реалокираха в Калифорния през 2020 година, двамата осъдиха отношението към тях от страна на кралските особи и двореца.

От изявлението им с Опра Уинфри през 2021 година до тяхната документална серия от шест елементи в " Нетфликс " предишния месец и в този момент книгата на Хари, посланието на двойката е същото: че кралските особи и техните помощници освен не са съумели да ги защитят от враждебната и от време на време расистка английска преса, само че е имало и интензивно приключване на отрицателни истории за тях.

Засега няма коментар от Бъкингамския замък или от някого, който приказва от името на кралското семейство - позиция, възхвалявана от огромна част от английските медии като почтено безмълвие.

Днес обществените мисли на Хари ще продължат да стават притежание на необятната общност с още три телевизионни изявленията, планувани за лъчение в ефир. Времето им за лъчение беше несъмнено преди формалното показване на книгата на Хари във вторник идната седмица. Предварително излъчени фрагменти от тях демонстрират, че Хари желае да показа своята страна в тази история.

" Не знам по какъв начин запазването на безмълвие ще направи нещата по-добри ", споделя Хари в изявлението си за английския ефирен канал Ай Ти Ви (ITV), което ще бъде показано на първо време.

Проучванията демонстрират, че доста британци стартират да се отегчават от цялата кралска мелодрама, а по-нататъшните разкрития надали ще разклатят техните възгледи, без значение дали изпитват благосклонност към Хари и Меган, или към тези, които те подлагат на критика. Книгата на Хари обаче беше номер 1 листата с бестселъри на " Амазон " във Англия през вчерашния ден и можеше да се поръча авансово преди формалното ѝ стартиране в продажба.
Кралският историк Емили Андрюс споделя, че имайки поради актуалната рецесия с разноските за живот във Англия, поддръжката за недоволствата на фаворизиран принц, живеещ в имение в Калифорния, може да бъде лимитирана.

" Те се поляризират, Хари и Меган, и мисля, че тази нова книга на Хари евентуално няма да промени мненията на доста хора ", сподели Андрюс, представен от Българска телеграфна агенция. " Мисля, че става пресилено, надвишава точката на засищане и хората си мислят, че не желаят да слушат повече, казвайки: млъкнете, вървете си ", заключи тя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР