Нова серия от скандали и разкрития се завъртя днес около

...
Нова серия от скандали и разкрития се завъртя днес около
Коментари Харесай

Нова серия разкрития по скандала с уволнения шеф на Ел Би Булгарикум

Нова серия от кавги и разкрития се завъртя през днешния ден към уволнението на шефа на държавната компания " Ел Би Булгарикум ".

Уволненият шеф Николай Маринов твърди, че служебният министър на стопанската система Никола Стоянов го " е натискал " да внася прясно и изсъхнало мляко на повишени цени от Унгария и да приключи практиката да изкупува от видински производители. 

„ Министър Стоянов ме извика в кабинета си в средата на януари и откакто говорихме по разнообразни тематики, ми сподели, че е разговарял с някаква компания и те щели да ми изпратят оферта. Когато се върнах в кабинета си, там в действителност ме чакаше оферта, само че за импорт на мляко от Унгария. То беше с масленост 3,5%, в случай, че нашата норма е за най-малко 3,6 масленост. Освен това цената му беше 1,45 лева, а изкупните цени на млякото от Видинско, което ние преработваме, е с 4 % масленост и е на цени сред 1,15 и 1,30 лева за литър. Имаше и оферта за доставка на изсъхнало мляко “, сподели Маринов на конференция в Българска телеграфна агенция.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР