Нова семейна финансова криза или пък възможност да изкара малко

...
Нова семейна финансова криза или пък възможност да изкара малко
Коментари Харесай

Защо Наталия Гуркова разпродава бижута за половин милион?

Нова фамилна финансова рецесия или пък опция да изкара малко свежи пари? Това се питат в светските среди, откакто някогашната миска Наталия Гуркова е почнала огромна акция по продажба на бижутата си, дочу HotArena. Преди години хубавицата завъртя бизнес с диаманти в Южна Африка и наподобява от този интервал е запазила много камъни, които през днешния ден стоят в персоналната й сбирка. Сега Наталия е решила да се отърве от тях на добра цена, само че към момента не е ясно каква е повода за това. 

Преди време столични клюкари много одумваха хубавицата, че е закъсала за пари. Обвиняваха в това брачна половинка й – сръбския предприемач Джордже Михалевич. Финансистът внезапно сбъркал с вложенията и това съвсем погълнало милионите му. Вкарал пари в капиталови фондове, само че те внезапно изгубили ликвидност. За благополучие, огромна част от тях били в дълготрайни активи – дома му в ЮАР, няколко здания в Кейптаун и бижутата на жена му. 

„ Великолепна огърлица със сапфири и диаманти. Най-висока проба и чист цвят. За информация, пишете ни на персонални известия ”, пусна анонс преди няколко седмици в профила си в интернет Наталия и с това сподели, че се готви да разпродаде сбирката си на подобаваща цена. 

За в този момент толкоз заможни ценители не й пишели известия, само че тя имала вяра, че това ще се промени. Една продажба щяла сносно да се отрази на фамилния й бюджет. Според осведомени със цената на камъните, някои от тях могат да доближат оценка от над 250 000 евро. По-скромните пък възлизали на по 50-60 хиляди лв..  

За в този момент миската в действителност няма изключително огромни аргументи за безпокойствие. Лятото й е изпълнено с първокласни ваканции и по всичко проличава, че те са платени от фамилните активи. С мъжа й наподобяват щастливо прегърнати по курортите в Хърватска, Черна Гора, Монте Карло. Дали обаче идилията им ще продължи по този начин и в случай че инцидентно финасовите им благоприятни условия внезапно се стопят, не стопират да ги одумват столични клюкари, написа Уикенд.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР