Нова сексигра набира популярност сред пловдивските тийнейджъри, съобщават разтревожени родители.

...
Нова сексигра набира популярност сред пловдивските тийнейджъри, съобщават разтревожени родители.
Коментари Харесай

"От къде изгрява слънцето": Пловдивски тийнейджъри правят групов секс заради нова, опасна игра

Нова сексигра набира известност измежду пловдивските младежи, оповестяват разтревожени родители. Тя включва колективен секс с разнообразни сътрудници и постоянно води до нежелана бременост и венерически заболявания, оповестява "Трафик ".

Учениците я практикуват по време на купони, а по време на пандемията от ковид, когато заведенията не работеха, домашните празненства бяха единствената опция за занимания на младежите.

Името на играта е "Откъде изгрява слънцето ", а разпоредбите задължават девойките, които вземат участие да се съблекат и да застанат с тил, а момчетата вършат секс с тях като се разменят.

Тъй като огромна част от учениците не употребяват защитни средства, към този момент има случаи на нежелана бременост при малолетни девойки.

Родители на подрастващи са извънредно обезпокоени, тъй като множеството презденя са на работа и мъчно могат да управляват децата при техните събирания.

60% от младежите сред 12 и 18 години водят деен полов живот, демонстрира изследване на лекари.

56% от тях не употребяват презерватив, тъй като „ понижават удоволствието “ или тъй като сътрудникът им „ не обичал “.

Повече от 20% пък не съблюдават нужната хигиена след сексуален акт, тъй като никой не им е обяснявал, че е нужно, разкрива още следствието.

23% споделят, че са изнудвани да се целуват и да вършат секс от свои връстници, сочи изследване на Фондация „ Приложни проучвания и връзки “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР