Нова седмица, изпълнена със забавни ситуации и неподправено чувство за

...
Нова седмица, изпълнена със забавни ситуации и неподправено чувство за
Коментари Харесай

Звезден блясък: Ето кои ще са новите домакини в „Черешката на тортата“

Нова седмица, изпълнена със занимателни обстановки и неподправено възприятие за комизъм в другарска конюнктура, следва с епизодите на „ Черешката на тортата “ от вторник до петък от 20:00 ч. по NOVA.

Сили на кулинарната сцена ще премерят водещите на най-новия музикален формат на NOVA „ Звездите в нас “ – Мария Игнатова и Ненчо Балабанов, артистът Китодар Тодоров и телевизионният водещ Деян Славчев – Део. Звездните домакини ще поканят феновете в своя персонален свят и ще ги срещнат с най-близките до сърцето си хора.

Тон на положителното въодушевление ще даде Деян Славчев – Део във вторник, който ще посрещне гостите си на чист въздух в с. Годеч. Водещият с необятна усмивка ще подготви разточително меню с пресни артикули домашно произвеждане от личната му градина, тази на съседите, както и от локалната мандра. Съпругата му Марияна ще бъде негов правилен асистент в кухнята, където предстоят опити, подправени с огромна доза импровизация. По време на уютната вечеря предстоят занимателни истории за живота, а Ненчо и Китодар ще се състезават за първото място по приказливост.



Водещият на „ Звездите в нас “ Ненчо Балабанов е възнамерявал амбициозно и плътно меню, в което ще вложи душа и сърце. Вторият хазаин за седмицата има ясна визия, а за безупречното осъществяване на концепцията ще помогне неговата красива половинка в живота Катрин. Ненчо ще употребява първокласни артикули, ще показва отношение към всеки един съставен елемент от вечерята си и ще даде урок по подготвяне на месо. Как един артист получава театрална тресчица преди да предложи брак, каква е тайната на дългия брак и положително ли е възприятието за темп на участниците, следва да стане ясно в сряда.



Актьорът с бърза мисъл и неповторимо възприятие за комизъм Китодар Тодоров поема щафетата в четвъртък. Домакинът се е спрял на обичани свои ястия с български и ориенталски привкус, измежду които таратор по любопитна рецепта и промишлено количество хумус. В кухнята следва първокачествен очерк от Китодар, в който ще му партнират двамата помощници – щерка му Матея и Рафи Бохосян, Въпреки подозренията за развоя на вечерта, гостите ще подходят с боязън към идното. За компанията следва обезоръжаващо посрещане, огромно количество смях и благ подарък за край.



В петък вратата към персоналния си свят ще открехне Мария Игнатова. Известна водеща на NOVA, а към този момент и екранна половинка на Ненчо в най-новото шоу на NOVA „ Звездите в нас “, ще направи своя дебют в „ Черешката на тортата “ и ще допусне феновете в уютния си дом. Менюто ще бъде въодушевено от обичани фамилни предписания, които ще загатнат за метода ѝ на живот. Пресни артикули, домашна тарама и специфични салати ще бъдат единствено част от ястията на трапезата, които Мария ще подготви решително в кухнята, а по-късно ще показа със брачна половинка си Ивайло „ Нойзи “ Цветков, Ненчо, Китодар и Део.



Какви занимателни обстановки чакат още звездните участници и кой ще грабне плакета, проследете в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA. Не пропускайте да разберете и кои ще бъдат първите пет тима, които ще станат част от блестящия старт на музикалния формат „ Звездите в нас “ в неделя, 11 септември, от 20:00 ч. по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР