Нова седмица и нова порция осминафинали в Шампионската лига! И

...
Нова седмица и нова порция осминафинали в Шампионската лига! И
Коментари Харесай

След 6 години: Нов епизод от съперничеството между "Челси" и "Барса"

Нова седмица и нова порция осминафинали в Шампионската лига! И то какви единствено! 3 гранда и 1 приятна изненада, която няма да се даде толкоз елементарно, ще си съперничат през днешния ден в първи мачове, които ще дефинират четвъртфиналистите в шампионата.

И двете срещи по традиция ще бъдат излъчени директно в каналите на bTV Media Group.

" Челси " - " Барселона ", 21:00 ч., bTV Action

Два европейски колоса възобновяват съперничеството си след 6 години. " Челси " и " Барса " са излизали един против различен цели 12 пъти в Шампионска лига (10 в елиминациите и 2 в групова фаза) сред 2000 и 2012 година Балансът е 4 победи за " сините " от Лондон, 3 триумфа за каталунците и 5 равенства, които постоянно са били задоволително зрелищни.

За последно двата отбора се изправиха един против различен на полуфиналите през 2012 година " Челси " беше в позиция на цялостен новобранец на " Камп Ноу ", само че съумя да доближи до тъждество 2:2 и с минимална победа в първата среща да в профил испанския си противник, който тогава се намираше в превъзходна форма.

Щом приказваме за " Барса ", няма по какъв начин да не споменем Лионел Меси! Колко гола има във вратата на тазвечершния си противник аржентинската звезда на отбора? Колкото и да е мъчно за поверие - 0!

Феновете на каталунците с усмивка си спомнят оня полуфинал през 2009 година В първи мач в Испания двата отбора направиха 0:0, а в реванша домакините водеха с 1:0 съвсем до края. Тогава на сцената се появи Андрес Иниеста, който от директен свободен удар в добавеното време направи 1:1 и изпрати " Барса " на край.

Моментната форма на двата отбора също дава очаквания на гостите. Меси и компания се показват чудесно вкъщи, като нямат загуба в шампионата и след 24 кръга са водачи.

" Челси " от своя страна са четвърти във Висшата лига и изостават на 19 точки от първия " Манчестър Сити ".

Зрелището довечера е обезпечено, а поради историята на съперничеството, любимци в няма!

" Байерн " Мюнхен - " Бешикташ ", 21:00 ч., RING

" Байерн " Мюнхен може да е любимец за продобиване на Шампионската лига, само че първо би трябвало да се оправи с изненадата в груповата фаза на шампионата - " Бешикташ ".

Турският отбор се показа ужасно в четворките, като не загуби нито един мач и задържа лидерската си позиция до края.

В шампионата обаче " Бешикташ " е едвам четвърти и занапред ще би трябвало да се бори и на този фронт.

В " Байерн " обаче са спокойни след завръщането на Юп Хайнкес. Баварците са в серия от 13 следващи победи във всички шампионати. Германският първенец отбелязва приблизително по над 2,5 гола в последните си мачове, а против " Бешикташ " вкъщи сигурно ще желае да си улесни работата преди реванша.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР