Нова съвременна лаборатория за обучение на бъдещите експерти по криминалистика

...
Нова съвременна лаборатория за обучение на бъдещите експерти по криминалистика
Коментари Харесай

Откриха нова учебна лаборатория по криминалистика в София

Нова модерна лаборатория за образование на бъдещите специалисти по криминалистика беше открита през днешния ден в Академията на Министерство на вътрешните работи.

Съвременната лаборатория за образование на специалисти по криминалистика и подготвителен център са построени по два плана, осъществени с швейцарско финансиране, осведомят от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Освен новата лаборатория на територията на Академията на Министерство на вътрешните работи беше открит и подготвителен център.

В трите оборудвани зали на центъра посредством симулация ще се пресъздават действителни обстановки , а бъдещите служители на реда ще усвояват тънкостите на полицейската специалност по задържане на нарушители, преодоляване на рискови обстановки, избавяне на човешки животи.

 Снимка 395142
Източник:

На особено построен полигон курсантите ще " преследват " коли на причинители на закононарушения, ще организират тактически занятия, свързани с защита на публичния ред и контролиране на придвижване.

На символичното разкриване участваха заместник-министърът на вътрешните работи Милко Бернер и професорът в Училище по криминология в Университета в Лозана- Швейцарска конфедерация Пиер Марго.

На церемонията Бернер разяснява, че вложенията в това направление са вложения в бъдещето на Министерство на вътрешните работи . Той уточни, че сполучливото осъществяване на сходни планове по линия на българо-швейцарските стратегии потвърждава построеното през годините съдействие и доверие.

Зам.-министърът отдаде заслуженото на специалистите, без чиято професионална работа заложените в плановете цели биха останали единствено добра концепция.

 Снимка 395140
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР