Нова сага се очертава и през този трансферен прозорец за

...
Нова сага се очертава и през този трансферен прозорец за
Коментари Харесай

Редица клубове отново поглеждат към Заха

Нова сага се обрисува и през този трансферен прозорец за звездата на Кристъл Палас Уилфред Заха. Нападателят още веднъж бе основна фигура и през този сезон за “орлите”, като съумя да им помогне да си обезпечат оставането във Висшата лига още преди спирането на шампионата. Не е загадка обаче, че 27-годишният футболист има предпочитание да напусне Палас, като самият той призна това още през предходната година.

Тогава най-сериозен интерес проявяваха от Арсенал и Евертън, само че 80-те милиона, които лондонския клуб искаше за своя състезател, се оказаха прекомерно високи. През тази година обаче редица клубове още веднъж поглеждат към Заха, като оставането му на “Селхърст Парк” става все по-малко евентуално. Според “Дейли Мейл” Байерн (Мюнхен) и Атлетико Мадрид са едни от претендентите, които наблюдават изявите на котдивоарския нападател и са подготвени да насочат предложение през идния трансферен прозорец. Нюкасъл е другият клуб, който се интересува от играча, само че “свраките” биха създали крачка за възможен трансфер едвам когато се реши бъдещето на собствеността на клуба. Евертън са подготвени да се включат и през тази година в борбата за подписа на крилото.
Wilfried Zaha is primed for another summer of transfer uncertainty, with Newcastle, Everton, Atletico Madrid and Bayern Munich all interested in the Palace winger [Daily Mail] #CPFC pic.twitter.com/q8GLQkGu57
— PALACE XTRA (@cpfc_xtra) July 15, 2020 Предстои да забележим дали от Кристъл Палас са подготвени да се разделят със Заха поради рецесията, която последва след пандемията от ковид. Нападателят има още 3 години до края на контракта си с “орлите”, само че в случай че от клуба са подготвени да изслушат разнообразни предложения, би било забавно каква цена биха сложили на футболиста си. Миналогодишните претенденти за подписа му се отхвърлиха от концепцията да го привлекат, тъй като смятаха, че от Палас са надценили своя състезател. Ако обаче лондонския клуб желае рационална цена за звездата си, то сигурно ще има забавна битка за подписа на нападателя.

През този сезон Заха има общо 36 мача във всички шампионати, в които е отбелязал 4 гола и е асистирал още 5 пъти. ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР