Нова рокада в СДВР. Със заповед на министър Бойко Рашков

...
Нова рокада в СДВР. Със заповед на министър Бойко Рашков
Коментари Харесай

Калоян Милтенов е новият директор на СДВР

Нова рокада в Столична дирекция на вътрешните работи. Със заповед на министър Бойко Рашков старши комисар Калоян Милтенов е назначен за шеф на Столичната дирекция на вътрешните работи.

Досегашният – Антон Златанов, е преназначен още веднъж като заместител. Златанов пое поста откакто Георги Хаджиев беше отхвърлен.

Ст. комисар Милтенов стартира работа като шпионин в системата на Министерство на вътрешните работи през 1999 година В идващите години заема поредно управителни длъжности в системата – шеф на група и шеф на бранш „ Икономическа полиция “ в Първо районно управление (на МВР), шеф на бранш в отдел „ Противодействие на икономическата престъпност “ – Столична дирекция на вътрешните работи, заместник-началник, по-късно и шеф на Трето районно управление (на МВР) в София, шеф на Първо районно управление (на МВР) в София.

От 14 октомври 2019 година е назначен за шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ямбол, а година по-късно – за зам.-началник на отдел „ Икономическа полиция “ в ГДНП.

Награждаван е неведнъж за професионалната си работа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР