Нова реклама на автомобилния гигант BMW с транссексуален мъж взриви

...
Нова реклама на автомобилния гигант BMW с транссексуален мъж взриви
Коментари Харесай

Реклама на BMW с транссексуален мъж взриви социалните мрежи

Нова реклама на автомобилния колос BMW с транссексуален мъж взриви обществените мрежи. Видеото беше публикувано във „ Facebook “ страницата на марката и показва модела i3 Urban Suite, който е първокласна версия на електрическия автомобил i3.

Провокативната реклама цели да показа немския автомобил на излoжeниeтo зa eлeктрoникa в Лас Вегас СЕS 2020. За три дни видеото е гледано над 65 хиляди пъти, има над 170 споделяния, а мненията са повече от 220.



Създателите на колата я популяризират като градския автомобил на бъдещето, предоставящ комфорт и сигурност на пътя. Въпреки дребните си размери, BMW дават обещание на потребителите да изживеят лукса на 5-звезден хотел на колела.

Снимка: Фейсбук screenshot

На фрагментите се вижда по какъв начин в колата се качва мъж, а по време на пътуването си с колата се „ преобразява “ в жена. Рекламният слоугън към видеото гласи „ За #CES2020 някои претърпяват цялостна промяна. BMW i3 Urban Suite – не си правете изводи от първото усещане “. Хаштагът пък е #ПромениВъзприятиятаСи.
BMW показа X6 боядисана в най-черното черно (СНИМКИ и ВИДЕО) Автомобилът няма да бъде за всеобщо произвеждане
Рeaкциите oт пoчитaтeлитe нa мaркaтa са полюсни. Представителите на нежния пол утвърждават рекламата, до момента в който мъжете тотално я жигосват, привикнали в маркетинговите видеа на BMW да има най-вече красиви девойки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР