Нова разновидност на , идентифицирана за първи път в Индия,

...
Нова разновидност на , идентифицирана за първи път в Индия,
Коментари Харесай

Откриха още един вариант на коронавируса във Великобритания

Нова вариация на, разпозната за първи път в Индия, е регистринана през април във Великообритания, заяви ТАСС. Националната здравна работа на Англия разгласи, че в кралството са регистрирани 77 случая на болест на новия вид B1617 на вируса, написа 24 часа. От тях 73 са в Англия и четири - в Шотландия.
Специалистите са класифицирали B1617 като категория " вид за проучване ". Коментирайки известията за откриването на нова разновидност на вируса, английските управляващи не изключиха, че може да затегнат влизането в кралството от Индия, която да бъде включена в листата на страните с " висок риск ", при завръщането от където всички идващи би трябвало да прекарат 10 дни в карантина в хотел за своя сметка.
 Две изследвания сочат, че английският вид на ковид не е по-тежък Две изследвания сочат, че английският вид на ковид не е по-тежък
Нови две проучвания сочат, че обратно на предходните опасения, няма безапелационни доказателства, че английският вид на ковид...
В същото време Лондон към момента не възнамерява да анулира визитата на премиера Борис Джонсън в Индия, планувано за края на април, заяви Даунинг стрийт 10. Поради създадените способи за секвениране на генома на вируса във Англия постоянно се откриват нови разновидности на ковид. Всички разновидности в страната са разграничени на два вида - " изследвани разновидности " и " предизвикващи безпокойствие разновидности ". Вторите включват откритите във Англия, Нигерия, Бразилия и Южна Африка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР