Нова раса от „суперчовеци”, която постепенно ще унищожи останалата част

...
Нова раса от „суперчовеци”, която постепенно ще унищожи останалата част
Коментари Харесай

Предсказанието на Стивън Хокинг: „Суперчовеци” ще превземат света

Нова раса от „ суперчовеци”, която последователно ще унищожи останалата част от човечеството – за това е предизвестил ученият Стивън Хокинг в последните месеци от живота си, оповестяват международните организации.

Ученият, който умря през март, остави поредност от публикации, изразяващи терзанията му от следствията, които ще настъпят, в случай че генното инженерство продължи да се развива без регулации.
Гласът на Стивън Хокинг " полетя " към най-близката черна дупка Записът е изпратен в Космоса по същото време, в което прахът му беше положен в Уестминстърското абатство в Лондон
В последната си книга „ Отговори на фундаменталните въпроси” професор Хокинг рисува хипотезата, в която е допустимо богатите да стартират да трансформират своята ДНК и тази на децата си, с цел да основат „ суперчовеци”, които ще са по-интелигентни и ще живеят по-дълго.

Според учения даже законите за генното инженерство да бъдат изменени, въпреки всичко ще се намират хора, подготвени да нарушават разпоредбите в своя изгода.

„ След появяването на суперчовеците, ще зародят редица обилни политически проблеми с неподобрените хора, които няма да могат да се състезават с тях. Подразбира се, че те последователно ще изчезнат или ще станат несъществени. Вместо това ще се появи раса от самосъздали се същества, които ще се самоусъвършенстват даже с по-голяма скорост”, написа Хокинг.
Последният теоретичен труд на Стивън Хокинг: Живеем ли в мулти галактика? Според научния труд е допустимо Големият гърмеж да е основал безконечен брой вселени, които съществуват по едно и също време
В друга публикация ученият предвижда, че в границите на XXI век хората ще открият по какъв начин да модифицират интелекта и инстинктите си, да усъвършенстват паметта, устойчивостта на заболявания и продължителността на живот.

В поддръжка на изказванията си създателят на „ Кратка история на времето” дава за образец „ Криспър” – технология, която разрешава на учените да трансформират или отстраняват „ лошите” гени от ДНК, написа БГНЕС.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР