Нова програма осигурява технически ресурси и консултацииИнициатива на Google ще

...
Нова програма осигурява технически ресурси и консултацииИнициатива на Google ще
Коментари Харесай

Google ще помага за прехвърляне на SAP приложения в облака

Нова стратегия обезпечава механически запаси и съвещания

Инициатива на Гугъл ще улесни миграцията на SAP приложения в облака
(снимка: CCO Public Domain)

Гугъл започва нова стратегия, в границите на която ще дава механически запаси и консултантски услуги на компании при прекачване на техните SAP планове в облачната инфраструктура на интернет колоса . И нициативата се назовава Гугъл Cloud Acceleration.

SAP приложенията се употребяват в основни бизнес процеси на хиляди компании по света, в това число най-големите компании от Fortune 500, отбелязва SiliconAngle.  Много от тези организации пренасочват разноските си за ИТ към облака, следвайки трендовете на пазара.

Въпреки това SAP системите постоянно са сложни за миграция към облака. За да се реши този проблем, Гугъл започва новата си стратегия. В рамките на Гугъл Cloud Acceleration интернет колосът ще оказва помощ на фирмите при конфигуриране на техния SAP програмен продукт в Гугъл Cloud и ще оказва техническа поддръжка и услуги за образование на чиновници.
още по тематиката
Клиентите на Гугъл Cloud Acceleration ще се срещат с преимуществата на миграцията в облака и ще получаватт примерни сюжети за прекачване на SAP приложенията си в облачната инфраструктура.

В програмата са ангажирани и сътрудници на Гугъл, включително колосът в ИТ аутсорсинга HCL Technologies, които ще дават консултантски услуги на клиентите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР