Нова порция смях и добро настроение очакват зрителите в следващия

...
Нова порция смях и добро настроение очакват зрителите в следващия
Коментари Харесай

Нова порция смях в „All Inclusive“

Нова порция смях и положително въодушевление чакат феновете в идващия епизод на „ All Inclusive “ на 24 април по Нова телевизия. Надя (Йоанна Начева) е сложена пред доста сложен избор. Най-изненадващо в комплекса идват софийско ѝ гадже Тони (Алек Чурчич) с приятелите Яница (Моника Иванова) и Боби (Живко Сираков). Тримата са пропътували дистанцията от София до морето, с цел да създадат специфична изненада за идния рожден ден на Надя.

Междувременно, приключенията за Чобанови и Сиромашки не престават. След разочароващото посещаване в локалния полицейски сектор, където те първо подадоха, а по-късно отдръпнаха жалбата си за машинация против бизнесмена Такис (Красимир Добрев), фамилиите не могат да се примирят с несправедливостта. Маститият предприемач е забъркан освен с банкрутиралата туристическа организация, само че и със застрояването на един от дребното останали диви плажове в региона. Такис си е обезпечил задоволително въздействие и съумява да мине безнаказано сред капките, намирайки малки врати в закона, с цел да реализира своите безскрупулни цели.

Голяма изненада разбърква мислите и на тъщата Евдокия (Нели Монеджикова). Една шокираща за нея преживелица ще сътвори напрежение сред двамата с Чефо (Любомир Бъчваров). Местният риболовец крие дребна загадка, която провокира стихия от спорни страсти с непредвидена развръзка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР