Нова порция скандални твърдения дойдоха от уволнения служител на американския

...
Нова порция скандални твърдения дойдоха от уволнения служител на американския
Коментари Харесай

Нова порция Омароса: Иванка е обидчива, Мелания брои минутите, за да се разведе

Нова порция скандални изказвания пристигнаха от уволнения чиновник на американския президент Доналд Тръмп Маниголт Нюман, известна като Омароса.

"Иванка Тръмп не спираше да приказва за вечерното шоу "Saturday night live ", което направи скеч с нея ", твърди някогашната служителка на Доналд Тръмп.

В новата й книга "Unhinged: An Insider’s Account of the Trump White House “, Омароса написа: "На една от оперативките на екипа, Иванка не спря да се оплаква какъв брой обидно и неуместно е било предаването ".

"Също като татко си, Иванка е обидчива и не схваща от смешки “, споделя Омароса.

Бившият шеф за връзките с обществеността на Белия дом приказва за скеч, излъчен през март 2017 година в американското развлекателно шоу "Saturday night live “ (SNL).

В епизода, който се е излъчил две седмици, откакто Тръмп встъпва в служба като президент, гост-актрисата Скарлет Йохансон имитира Иванка Тръмп в хапливото занимателно осъществяване, в което осмива първата щерка и възприеманата като обичаното дете на президента Тръмп.

Във видеото Йохансон популяризира парфюм с името "Complicit “ (съучастник, в дословен превод), като есенцията му гласи: "За дамата, която би могла да приключи всичко това, само че няма да го направи “, намеквайки за лицемерието на Иванка, която твърди, че поддържа демократичните политики, само че стои до татко си, който следва други пристрастия.

Ivanka Trump 'couldn't stop bemoaning' SNL Complicit skit, Omarosa says: https://t.co/PzE6LyH2Gh via @YouTube
— Channel 14 (@Channel147) 17 август 2018 година
According to @OMAROSA 's new book, @IvankaTrump hated this parody commercial shown on SNL. Twitterverse, you know what to do!! https://t.co/3h0exsG6qM #HurtfeelingsorHurtCountry
— Robert Shapiro (@unforgettabledj) 17 август 2018 година
Маниголт Нюман, която стана известна като Омароса, откакто взе участие в телевизионното шоу на "Тръмп " "Стажантът “, а по-късно си обезпечи работа в Белия дом против заплата от 180 000 $ годишно, бе назначена като шеф за връзките с обществеността при Доналд Тръмп.

Преди няколко месеца тя е уволнена със скандал от Белия дом. Скоро публично излезе на пазара книгата й, в която, съгласно мнения в медиите, Тръмп е показан в много отрицателна светлина.

Освен книгата, някогашният помощник на президента на Съединените американски щати, разгласява и аудиозапис от уволнението си.

Тя твърди, че е взела решение да направи аудиозаписа публично притежание, тъй като "това е един Бял дом, в който всички лъжат “.

Тръмп назова уволнена служителка "кучe "

Освен за Иванка Тръмп, в записките си Омароса е писала и за персоналните връзки на президента Доналд Тръмп със брачната половинка му Мелания, на които някогашната служителка е ставала очевидец и е построила персонално мнение.

В написаните страници Миниголт Нюман споделя, че "връзката сред Тръмп и Мелания е толкоз напрегната “, че, съгласно Омароса, "първата дама брои всяка минута до края на мандата на брачна половинка си, с цел да може да се разведе с него “.

44-годишната някогашна риалити звезда написа още, че "близки до Тръмп “ постоянно говорили за вероятността президентът да е употребявал "необикновените си връзки ", с цел да обезпечи и форсира издаването на американска виза за Мелания.

В книгата си Миниголт Нюман допуска, че една от аргументите първата дама към момента да е омъжена за Тръмп, е точно страхът, че той може да анулира визата й, в случай че тя го напусне.

"Тъй като Доналд е изцяло наясно по какъв начин тя е придобила непрекъснатото си поданство, в случай че му се отдаде мотив, той би могъл да направи визата й невалидна. Тръмп е злопаметен човек и не бих му се изпречвала на пътя “, споделя Нюман.

Бивш чиновник на Белия дом: Майк Пенс споделя, че Исус му приказва

Сексскандал в Белия дом? За Тръмп няма проблем

Тръмп пи вода, интернет избухна

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР