Нова порция разкрития, касаещи отношението на част от бившите шефове

...
Нова порция разкрития, касаещи отношението на част от бившите шефове
Коментари Харесай

Разкриха грозни обиди на бивш шеф на Барселона по адрес на Меси

Нова порция разкрития, касаещи отношението на част от някогашните шефове на Барселона към Лионел Меси разбуни духовете в Испания. Каталунското издание “Ел Периодико ” разгласява извадки от чат в WhatsApp сред досегашния президент на клуба Джосеп Мария Бартомеу и тогавашния началник на правния отдел Роман Гомес Понти. В известията си Гомес Понти искрено наскърбява Меси, като го нарича „ хормонално джудже “ и „ канален плъх “. 

На 22 март 2020 година Гомес Понти написа имейл до Бартомеу с предложение за понижаване на заплатите на футболистите поради набиращата мощ пандемия от COVID-19. 

„ Няма да е неприятна концепция да се разгласяват договорите за милиони долари на първия тим, с цел да могат хората обществено да ги отрекат “, написа той до тогавашния шеф на клуба. 

„ Ел Мундо “ разгласява част от контракта на Меси на 31 януари 2021 година, което отприщи плевел скандал, а полицията в Испания и до през днешния ден проверява случая „ Барселонагейт “, обвързван с обвинявания, че бившето управление на Барса е изнесло конфиденциални данни за договорите на Меси и Жерард Пике. 

След публикуването на договора на аржентинеца, към Бартомеу заваляват въпроси какво се случва, като тогава Гомес Понти декларира: „ Барто, в действителност, не можеш да бъдеш толкоз добър човек с този канален плъх. Клубът му даде всичко и той се посвети на налагането на трансферна тирания “. 
 Бившият президент на Барса съзнателно пуснал договорите на Меси и Пике в пресата, в този момент го проверяват Бившият президент на Барса съзнателно пуснал договорите на Меси и Пике в пресата, в този момент го проверяват
„ Писнало ни е от изнудването и грубостта на това хормонално джудже към всички нас, които работим в клуба. Той дължи живота си на Барселона. Дано марширува сред безразличието на хората, което е най-лошото, което може да му се случи “, написа още Гомес Понти на Бартомеу и други от тогавашното управление на клуба. 

Сега следствието на испанските управляващи по този случай продължава, като в случай че виновността на някогашните ръководители на Барселона бъде потвърдена, тях ги грози съществено наказване.  

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР