Нова порция майтапи се се разигра в днешния епизод на

...
Нова порция майтапи се се разигра в днешния епизод на
Коментари Харесай

Рачков от сцената на Като две капки вода: Другият понеделник ще ме видите в Шоуто на Слави

Нова порция майтапи се се разигра в днешния епизод на „ Като две капки вода “. Той още веднъж бе обвързван с връзките сред продуцента Маги Халваджиян и водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, написа Блиц.

``
реклама

Всичко стартира с смешка, обвързвана с един от най-българските знаци – мартениците.

„ Работим в телевизия, която се споделя „ Нова “. Имаме нов притежател, тъй че трябват и нови обичаи, по тази причина и мартениците ще са бели и зелени “, сподели Рачков.

Той и сътрудника му закичиха журито в лицето на продуцента Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Димитър Ковачев – Фънки, с балони в бели и зелени цветове. 

„ Много хора ми писаха, че отношението ти към журито е безобразно “, ожали се Халваджиян.

„ Добре! Другия понеделник ще ме видите в „ Шоуто на Слави “ – актьорска вечер “, отсече Рачков.

„ Пробвай се “ – прикани го Маги.

„ Какво да се опитвам? Аз съм там към този момент “, продължи майтапа Рачков, само че тук Халваджиян реши да го посече с думите „ то там не е несъмнено какъв брой ще продължи “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 2 секунди) Рейтинг: 684 | Одобрение: -1486 Тва ли е работата на работещите в петел? Да гледат телевизия и да преразказват какво са видяли. хгхГАГХАГХАХГХГАХГХГАХ дейба ПАЧИ КРАК ЕООДОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ. Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР