Нова политика на Atlantis Events — ваканционна компания, която предлага

...
Нова политика на Atlantis Events — ваканционна компания, която предлага
Коментари Харесай

Гей круиз помоли клиентите си: Чукайте се на воля, но не пускайте снимки!

Нова политика на Atlantis Events — ваканционна компания, която предлага ЛГБТ круизи и курортни почивки, гласи, че гей пътешествениците може да бъдат изгонени без възобновяване на сумата, в случай че разгласяват „ очевидни “ полови фотоси или видеоклипове онлайн в обществени медии (или даже платени уеб сайтове като Only Fans или Just For Fans), до момента в който са на круиз на компанията.

Buzzfeed News оповестява, че „ новата политика е основана взаимно от Atlantis Events, която е една от най-старите и най-големи туристически компании за гей клиенти в Съединени американски щати, и Royal Caribbean, втората по величина круизна компания в света, откакто видеоклипове за възрастни, снимани от пасажерите, станаха изключително известни в предишното. “



Изданието цитира раздел от справочник, с който са били снабдени клиентите на неотдавнашен гей круиз по Карибите на борда на Harmony of the Seas: „ Моля, не публикувайте нищо категорично полово в обществените медии в обществен конгрес или друго онлайн пространство.

Всеки посетител, който разгласява експлицитна и обществено забележима фотография или видео, ще бъде помолен да напусне кораба без възобновяване на сумата. “

„ Рич Кембъл, създателят и основен изпълнителен шеф на Atlantis Events, сподели пред BuzzFeed News, че политиката е била обявена на гостите по искане на фирмите за круизни кораби “, прецизира изданието.

„ Круизните компании ме помолиха да включа този откъс и това не е толкоз необичайно искане “, сподели Кембъл. „ Те не желаят тяхната марка да бъде показана “ във видеоклипове, които демонстрират полова интензивност.



Говорител на Royal Caribbean International изясни политиката по малко по-различен метод, като сподели, че круизната компания и Atlantis Events „ сътвориха тази политика, с цел да защитят сигурността и поверителността на всички посетители на борда “.

Адвокат Джим Уокър, който е експерт по морско право, означи чудноват абсурд на новата политика, като уточни, че „ Atlantis Events може да употребява фотоси или видеоклипове на посетители, както сметне за добре, само че гостите не могат да разгласяват фотоси или видеоклипове на това, което в действителност се случва на круиза. “

Atlantis Events твърди, че разполага с „ екип от доброволци “, които следят всяко място онлайн, където могат да бъдат оповестени експлицитни видеоклипове, снимани по време на круиз.



Уокър изрази подозрение, като назова сходно наблюдаване „ мъчно “ и предложи компанията да употребява по-добре ресурсите си за битка с използването на опиати по време на круизи, вместо „ да се пробва да потисне видеоклипове и фотоси на обществен секс... “

Atlantis Events е ваканционна компания, която предлага круизи и курортни почивки. Туристически наръчници я разказват като „ най-успешния ЛГБТ туроператор в света “. Ваканциите им са предопределени и рекламирани най-вече за гей мъже. Публична загадка е, че по корабите се вихрят чутовни еднополови оргии. Те остават разрешени, само че не трябва да бъдат заснемани от пасажерите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР