Нова плеймейтска война се заформи в тазседмичното издание на "Черешката

...
Нова плеймейтска война се заформи в тазседмичното издание на "Черешката
Коментари Харесай

Плеймейт война гръмна в Черешката

Нова плеймейтска война се заформи в тазседмичното издание на "Черешката на тортата ". Главни настоящи лица са добре познатата ни Светлана Гущерова и Дениз Хайрула, по-известна като актуалната възлюбена на предприемача Христо Сираков. В епизода от предходната вечер двете дами си размениха всичко друго, само че не и благи думи.

Разгорещената тематика с акцент кой е по- по- най подхвана Светлана, изтъквайки, че тя е последната класна носителка на купата "Мис Плеймейт ". Разговорът потегли в тази тенденция, откакто Дениз се опита да намекне на риалити колежката си, че има много корекции по себе си, а тя е спечелила второто място на прословутия конгрес за сексбомби с естествената си осанка. Любимката на Катя и Здравко от "Ритон " обаче побърза да я опровергае: "Когато завоювах състезанието, мога да кажа, че и аз нямах силикон. И бях най-естествената участничка, поради което даже желаеха да ме дисквалифицират. Бях прекомерно слаба и не отговарях на критериите за състезанието. Наложи ми се да кача няколко кг, с цел да вземам участие ", върна лентата обратно госпожа Гущерова.



Дотук обаче интригата сред двете съпернички не завърши. Светлана небрежно даде да се разбере, че все още победителките в този конкурс бледнеят на фона на девойките, които печелиха "Мис Плеймейт " преди десетина години. "Не желая да те наскърбявам, нито някой различен, само че мисля, че след моята година това събитие доста се промени. До тогава беше в действителност прекрасен конкурс. Лично нас ни водеха на заведения за хранене, като ни учеха на етикет, по какъв начин да приказваме на изявление, по какъв начин да държим чашата с вино, по какъв начин да се храним, по какъв начин да държим приборите и така нататък Много време ни отделяха и подготовката за събитието беше 2-3 месеца ", обясни старшата плеймейтка от 2009-а.

В този миг туркинята Дениз Хайрула засече съперниката си като установи с подвеждащ въпрос: "Ние с теб сме разнообразни генерации Плеймейт, само че не съм сигурна дали желая да наподобявам на теб. Ти в действителност печелила ли си състезанието?! " Светлана евентуално не разбра провокацията й и единствено удостовери успеха си. Справка в Google обаче демонстрира, че през въпросната 2009-а състезанието го печели Златка Димитрова или както всички я назовават Черната Златка. Светлана, която по това време е Василева в действителност се окичва с купата "Мис Плейбой 2009 ", като същата година е и измежду подгласничките на "Мис Плеймейт ".



Преди диалогът да загрубее, спортният коментатор Камен Алипиев се обърна с подигравка към последната претендентка от фамозния конкурс: "Как може да има плеймейтка, която е туркиня, плеймейтка, която няма корекции и най-много силиконови гърди?! " Домакинята във вчерашната "Черешка " пък отвърна: "Не желая доста да разясня, изключително в наличието на друга плеймейтка, която очевидно има пластични интервенции. Не желая по някакъв метод някой да бъде афектиран или обиден от мнението ми ", сподели Дениз.

Покрай плейбойският спор, Гущерова посочи и малко известния факт, че Хю Хефнер я е поканил да се снима на страниците на американския "Плейбой " преди години. "От боязън не отидох. Бях четвъртата или петата българка, която получава такава покана, само че отхвърлих ", твърди обичаната на Християн Гущеров. След казаното от нея, Кедъра още веднъж я похвали: "Светлана е порасналата версия на Дениз. Тя е съумяла сама да стигне до извода, че предходния й метод на живот може да бъде изменен и го е направила. Виждам я за първи път в живота си и виждам, че се е трансформирала към по-добро ".

Оперната певица Весела Нейнски, която е измежду останалите участници в "Черешката на тортата " също е печелила конкурс за хубост - "Мис Созопол " през далечната 1994 година. "Наградата ми беше два кашона банани. Чак в този момент във връзка 25-а годишнина на същия този конкурс, получих една коронка с голямо забавяне ", развесели ситуацията със занимателния си спомен изпълнителката. За край тя заключи умно: "Животът може да те тласне в не положителни направления и без да участваш в такива състезания. А също по този начин може да участваш в такива и отново да запазиш равнище, достолепие. Така, че предписания няма, всеки си върви по пътя и се развива по личния си сюжет ", безапелационна бе Нейнски.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР