Нова платформа Varna City Card, която дава безплатен достъп до

...
Нова платформа Varna City Card, която дава безплатен достъп до
Коментари Харесай

Нова платформа дава безплатен достъп до културни обекти във Варна

Нова платформа Varna City Card, която дава безвъзмезден достъп до културни и исторически забележителности в морската столица, бе показана през днешния ден. Проектът се осъществя от Varna City Card, с логистичната поддръжка на Община Варна.

„ Подкрепихме концепцията, тъй като се вписва в желанието ни да покажем на туристите, че престоят в курортите може да бъде разнообразяван с разходки до Варна. Искаме да предизвикваме техния интерес и да покажем, че визитата в града може да е забавно, увлекателно, просветително. Да оставят пари в локалната стопанска система, с което поддържаме дребния и междинния бизнес ", сподели кметът Иван Портних.

Обектите, които са включени, са Археологическият музей, Римски терми, Малки Римски терми, Аквариум, Етнографският музей, Побити камъни, Аладжа манастир, Градската художествена изложба „ Борис Георгиев “, Музеят за история на Варна и Музеят на куклите. Притежателите на Varna City Card имат опция и да се включат в безвъзмездна туристическа обиколка с професионален екскурзовод. Освен това са планувани отстъпки до -25 % в известни заведения, магазини, водни атракциони, изясни Ивайло Илиев, представител на Varna City Card.

Туристическата платформа към този момент съществува допълнително от 50 европейски града. Услугата е гъвкава, като дава избор за времетраенето, в което да бъде дейна – 24, 48 или 72 часа, по времето на които потребителят има свободен достъп до всички посочени в офертата местоположения.

Необходимо е само да покаже своята карта или смарт телефон на входа на обекта, от които админът ще сканира самостоятелния баркод, служител за идентификация на потребителя. Varna City Card се предлага в два съществени разновидността – под формата на общоприета пластика или гратис мобилно приложение за смарт телефон, обясниха от компанията, създала продукта. /live.varna.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР