Нова песен, записана от Джордж Майкъл по време на последните

...
Нова песен, записана от Джордж Майкъл по време на последните
Коментари Харесай

Излезе нова песен от покойния Джордж Майкъл

Нова ария, записана от Джордж Майкъл по време на последните му звукозаписни сесии преди гибелта му през 2016 г,. бе публикувана през днешния ден. В нея починалият английски поп кумир пее за недъзите на обществото, споделя " Ройтерс ".

Песента се споделя This Is How (We Want You To Get High) и е първи негов оргиинален запис, който публиката има опция да чуе от 2012 година насам. Тя ще бъде част от финала на кино лентата Last Christmas ( " Последната Коледа " ) с присъединяване на Емилия Кларк и сюжет, частично написан от Ема Томпсън, който в действителност е въодушевен от някои негови солови части, както и такива от дуета му Wham!.

Официалното известие към излизането на песента разяснява, че текстът й е писан напълно от Джордж Майкъл и в него той визира заболяванията на обществото с типичната за него " комбинация от самоирония и горчив комизъм ".

На фона на приятна мелодия звучат изречения като " Баща ти беше пияница ", " Винаги ще се пробвам да събера живота си " и " Ето по какъв начин желаеме да подминавате вашите жалки животи ". Видеото, което съпровожда песента, включва анимация с облика на Майкъл през годините.

Един от най-продаваните реализатори на всички времена, той става прочут през 80-те години като част от дуета Wham!. Роден под името Йоргос Кирякос Панайоту в семейство на емигранти от Кипър, става прочут с шлагери като Last Christmas, Careless Whisper и Faith.

Изпълнителят умря в дома си точно на Коледа през 2016 година на възраст 53 години. Според формалното известие гибелта му е била естествена.

Филмът " Последната Коледа " (Last Christmas) с присъединяване на звездата от " Игра на тронове " Емилия Кларк и Хенри Голдин споделя за жена, която работи като горски дух в коледен магазин. Самият филме кръстен на известната ария на Wham! със същото име от 1986 година.

Саундтракът към сантименталната комедия включва 12 негови солови части и три от интервала му с Wham!.

Продуцентът на филмовата продукция Дейвид Ливингстоун споделя за срещата на Ема Томпсън с Джордж Майкъл, когато тя му разказва концепцията си за кино лентата и по какъв начин двамата разискват сюжета. " Намерението в никакъв случай не е било да е неговата история, а да е история, въодушевена от ария ", добавя той пред " Ройтерс ".

" Последната Коледа " потегля по кината в България на 15 ноември.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР