Нова печалба в тото 6/42. Джакпотът беше ударен от 51-годишната

...
Нова печалба в тото 6/42. Джакпотът беше ударен от 51-годишната
Коментари Харесай

51-годишна жена от Бургас удари джакпота в тото 6/42

Нова облага в тото 6/42. Джакпотът беше ударен от 51-годишната Ирена Буланова. Вчера бургазлийка получи късметлийския чек за близо 700 хил лева в Централата на Български състезателен тотализатор. Вижте нейната история и каква фантазия ще сбъдне с парите.

Цял живот разчита на двете си ръце, този път обаче шансът е на нейна страна. Докато се разхожда в Поморие и пуска фиш, Ирена даже не допуска за това.

Ирена Буланова: Радвам се, че Господ ме е избрал и съм имала шанса да печеля от 6/42. Беше подготвен фиш, написан. Само го изтеглих от кутийката и го дадох на дамата да го платя.
Шестицата от тото отива при при човек, който умее да цени парите. Счетоводител е. Затова облагата ще попадне и от двете страни в салдото на фамилния бюджет.

Ирена Буланова: Част от сумата ще отиде за погасяване на заеми, а другата - с цел да пътуваме със фамилията. - Избрахте ли дестинация? - Още не.
Ирина играе един път в месеца, за разлика от брачна половинка ѝ, който постоянно пуска фиш. Ето за какво, когато получи чека, пожела на всички да не губят вяра.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР