Нова, отвратителна мода се опитват да утвърдят музикалните тийнзвезди Дара

...
Нова, отвратителна мода се опитват да утвърдят музикалните тийнзвезди Дара
Коментари Харесай

Обърнати очи - новата мода?! Дара изкопира колежка си Котенцето, след скандалния фурор, който синът на Кали и новата певица направиха

Нова, отвратителна мода се пробват да утвърдят музикалните тийнзвезди Дара и новоизгрялата певица Котенцето, видя HotArena.

Преди няколко дни стана ясно, че синът на фолк певицата Кали – Георги, и Виктория, както е същинското име на Котето, са гаджета. Истината излезе нескрито, откакто двамата си пуснаха общи снимки, на които зениците в очите им липсват, вижда се единствено бялото, и се мляскат.

Кадрите обиколиха всички медии и сътвориха възторг със абсурден привкус.

Вчера, инцидентно или целеустремено – не знаем, се появи фотография на поп певицата Дара в профила й в Инстаграм, на която мъчително наподобява на Котенцето. На фотото варненката е с плитки и също си е обърнала очите по този начин, че да не се виждат зениците й.

Ако съпоставим фрагментите на Виктория, на които е с Георги, с новата визия на Дара, то двете наподобяват напълно идентично. Феновете на Котето са безапелационни, че поп колежката й постоянно й преглежда профила и явно взаимства хрумвания.

Двете млади певици са топ любимки на тийнейджърките и няма да се учудим, в случай че фенките последват грозния им образец и откачените им пози.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР